Ovan

Posao: Pred Ovnovima je odličan početak rada. Suradnici bi vam mogli dati nove ideje, dobre prijedloge za suradnju i spremni su uložiti više truda nego inače.

Ljubav: Vrlo je moguće da vas očekuje vrlo zanimljivo i intrigantno novo poznanstvo. Budite spremni prihvatiti izazov ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Početak tjedna možda neće izgledati onako kako ste planirali, ali postoji put do pozitivnog rješenja koje će vam dati dodatni motiv.

Ljubav: Pozitivan je dan za sve vrste okupljanja, druženja s prijateljima i dragim osobama. Može biti i kućna varijanta, pa eto prilike da provedete zajedničke trenutke u dobroj atmosferi.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

proljetno druženje s prijateljima.
pexels 

Blizanci

Posao: Trebate biti uključeni i fokusirani na rad svojih suradnika jer su mogući krivi koraci koji mogu dodatno usporiti implementaciju.

Ljubav: Pred vama je odličan dan ako ste planirali kraće putovanje ili zajednički izlazak. Iskoristite ovo povoljno razdoblje i uživajte maksimalno.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, piše Astroputnik

Rak

Posao: Na samom početku radnog tjedna Rakovi bi mogli osjetiti pritisak povećanog obujma posla. Bez brige, uspjet ćete završiti sve kako ste planirali.

Ljubav: Treba kalkulirati s poslovnim obvezama i ljubavnim vezama, kako se druga strana ne bi osjećala zapostavljeno. Vaš trud će se svakako isplatiti.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Lav

Posao: Lavovima početak tjedna donosi nemir i napetost zbog nagomilanih obveza. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se odlučno prihvatite posla, kako biste sve završili na vrijeme.

Ljubav: Već neko vrijeme vas prati osjećaj da na polju komunikacije sa voljenom osobom ne možete ništa promijeniti ili poboljšati. Učinite nešto konkretno.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Kome će ova godina biti uspješna?
Shutterstock 

Djevica

Posao: Pred Djevicama je prilično napet i buran početak radnog tjedna. Moguće je da ste u zaostatku s nekim obavezama i sada ćete na sve načine pokušati posao privesti kraju.

Ljubav: Vi na svoju, a druga na svoju stranu i nikako da se dogovorite i povežete tokom današnjeg dana.

Zdravlje: Rasteretite polja psihe.

Vaga

Posao: Početak tjedna može vam donijeti kontakte s teškim osobama, te ne tako skladan odnos s onima koji su vam nadređeni. Iznad svega, budite strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Ako pokušate izgladiti neke odnose iz prošlosti, shvatit ćete da je to dosta teško i da je bolje da to ostavite kako jeste.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Svađa
Shutterstock 

Škorpijon

Posao: Većini tipičnih Škorpiona predstoji vrlo dobar početak rada. Od vas se očekuje da sve završite na vrijeme i prema planu.

Ljubav: Podijelite pozitivnu energiju u dobrom raspoloženju sa osobom koja vam se sviđa. Preuzmite inicijativu, pokrenite se.

Zdravlje: Osjetljivost urinarnog trakta.

Strijelac

Posao: Nešto lakši ritam u odnosu na prethodni tjedan pratit će Strijelce, no i dalje će biti povećan obim obaveza. Od vas će se tražiti pedantan rad, posvećenost onome što radite i visoka profesionalnost, što ćete naravno moći ispuniti.

Ljubav: Možete se suočiti s kritikom voljene osobe, koja je nezadovoljna vašim ponašanjem i pažnjom koju dobivate.

Zdravlje: Mogući problemi s probavom.

Bol.jpg
Shutterstock 

Jarac

Posao: Pred Jarcima je vrlo dobar radni dan za pokretanje važnih projekata ili postizanje dobrih dogovora s poslovnim suradnicima.

Ljubav: Posvetite se njegovanju dobrih partnerskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i svu energiju uložite u ugađanje voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima, alergijske reakcije.

Dnevni horoskop za 20 svibnja
Story 

Vodenjak

Posao: Vodenjaci imaju puno obaveza, što vas može činiti pomalo nervoznima i teškima za suradnju.

Ljubav: Pokušajte ispuniti ranije dato obećanje voljenoj osobi i tako smanjiti napetost koja je bila prisutna ovih dana.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Standardni početak radnog tjedna je pred tipičnim Ribama, da bez većih izazova završe sve planirane obveze.

Ljubav: Uklopite spoj ili kraće putovanje kako biste se malo opustili i pobjegli od svakodnevice.

Zdravlje: Vrlo dobro.