Astrolozi su izračunali koji će broj kojem horoskopskom znaku donositi najveću sreću do kraja 2024. godine.

Ovan - broj devet

Ovan.jpg
Shutterstock 

U 2024. usmjerite svoju energiju i prigrlite snagu broja devet kako biste ostvarili ono o čemu ste dugo sanjali. Pokušajte biti iskreni u svojim potezima kako vam sreća ne bi okrenula leđa.

Bik - broj šest

Bik
Shutterstock 

Prirodno ste stabilni i postojani, a u 2024. sreća vam dolazi preko uravnoteženog i skladnog broja šest. Iskoristite 2024. za postizanje financijske stabilnosti i emocionalnog blagostanja.

Blizanci - broj pet

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Prilagodljivi ste i znatiželjni. U 2024. prihvatite promjene, tražite nova iskustva i dopustite da vas energija broja pet odvede do novih uzbudljivih spoznaja.

Rak - broj dva

Rak.jpg
Shutterstock 

Usredotočite se na partnerstva, odnose i harmoniju kako biste uživali u prosperitetu koji vam dolazi kroz energiju broja dva. Nemojte si dopustiti da odustanete ako nešto ne uspije prvi put – sigurno hoće drugi put.

Lav - broj jedan

Lav horoskop.jpg
Shutterstock 

Vi ste rođeni vođa, a 2024. bit će vaša godina kada konačno prigrlite vještine vođenja i preuzmete kontrolu nad svakim segmentom života. Neka vas energija jedinice vodi do uspjeha koji zaslužujete.

Djevica - broj tri

Djevica.jpg
Shutterstock 

U 2024. obratite pozornost na komunikaciju, kreativnost i samoizražavanje kako biste privukli prilike za osobni rast. Broj tri bit će vam izvrstan saveznik na tom putu.

Vaga - broj sedam

Vaga
Shutterstock 

U 2024. sreća će vas pratiti kroz broj sedam. Tražit ćete unutarnju mudrost, vjerovati svojim instinktima i dopustiti mističnoj energiji koju nosi broj sedam da vas uvede u carstvo harmonije za kojom toliko čeznete.

Škorpion - broj osam

Škorpion.jpg
Shutterstock 

U godini koja će biti obilježena promjenama prihvatite energiju koju sa sobom nosi broj osam. Budite samouvjereni i gledajte kako se nakon vaše osobne transformacije mijenjaju i okolnosti u kojima se nalazite.

Strijelac - broj četiri

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Sreća vam dolazi kroz poteze koji vam do sada nisu bili svojstveni. Htjet ćete se skrasiti, usmjeriti svoj avanturistički duh i postaviti temelje za miran i stabilan život. U tome će vam pomoći misticizam broja četiri.

Jarac - broj 10

Jarac.jpg
Shutterstock 

Ciljajte visoko i zanemarite one koji vam pokušavaju slomiti krila – energija broja deset dat će vam snagu potrebnu da svoje snove pretvorite u stvarnost. Sljedeća 2024. bit će godina vašeg najvećeg profesionalnog uspjeha.

Vodenjak - broj 11

vodenjak
Shutterstock 

Prihvatite vizionarsku energiju broja 11, za koji se također vjeruje da je anđeoski broj. Oslonite se na svoju intuiciju, istražite nove ideje i dopustite da vas energija broja 11 odvede do revolucionarnih otkrića. Možda nećete spasiti svijet, ali sebe sigurno hoćete.

Ribe - broj 22

Ribe
Shutterstock 

Uronite u svijet mašte, slijedite svoje snove i dopustite da vam energija broja 22 pokaže kolika je moć vjere. U 2024. proširit ćete svoje duhovno znanje i shvatiti što vam je zaista važno u životu.