Ovan

Posao: U principu, poslovni tokovi se odvijaju kako treba i vi sve više dobivate na značaju. Obratite pažnju na slabiju koncentraciju.
Ljubav: Nekako je najlogičnije prepustiti se inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana. Očekuje vas opušten dan.
Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Bik

Posao: Komplikacije na polju posla zahtijevat će od vas dodatne napore u međuljudskim odnosima. Pokušajte malo manje inzistirati na tome da sve ide po vašoj želji i uštedjet ćete si nepotrebno živciranje.
Ljubav: Pokušajte više vremena provoditi s partnerom i malo usporite što se tiče radnih obveza.
Zdravlje: Moguća glavobolja, nervoza.

Blizanci

Posao: Našli ste dobar radni ritam i unatoč napetosti koja kao da visi u zraku ovih dana, uspijevate završiti sve poslovne obveze, pa čak i započeti nove projekte, dogovore ili suradnje.
Ljubav: Pozitivna aura ljubavne energije pratit će vas tijekom današnjeg dana, pa je realno očekivati ​​da ćete je iskoristiti prvenstveno za sklapanje novih poznanstava. Moguća je iznenadna zaljubljenost.
Zdravlje: Pojačan stres, nervoza.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Pravo je vrijeme da se bolje organizirate i počnete raščišćavati sve što se nagomilalo ili trenutno stoji, uglavnom ne svojom krivnjom.
Ljubav: I dalje su aktualna nova poznanstva ili kontakti preko prijatelja, izlazaka i preko društvenih mreža. Za početak uživajte u flertu i neobaveznom razgovoru.
Zdravlje: Respiratorni problemi mogu vam stvarati probleme, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Ovaj dan bi trebao biti razdoblje dobrih prilika, novih suradnika i dobre radne energije, a vaš trud i zalaganje svakako će se isplatiti.
Ljubav: Teško da ćete danas biti zadovoljni rezultatima na polju ljubavi, a to je najviše vaša krivica. Neke situacije vas opterećuju i razmišljate o tome koliko je vaš partner iskren prema vama.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Ne bježite od odgovornosti, morate se uhvatiti posla i konačno privesti kraju sve što stoji već neko vrijeme.
Ljubav: Puno toga ovisi i o drugoj strani, jer želja i volja jedne strane nije dovoljna za ostvarenje visokih ljubavnih ciljeva, stoga nemojte žuriti s polijetanjem jer naknadno prizemljenje može biti bolno.
Zdravlje: Osjetljivost grla.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Budite strpljivi, nakon traljavog početka stvari se mogu dovesti u normalu i koliko je to moguće.
Ljubav: Impulzivnost i brzopleto donošenje zaključaka nisu poželjni, ali vam je prije svega potrebna određena doza samokontrole i strpljenja.
Zdravlje: Mogući problemi s disajnim putevima.

Škorpion

Posao: Bit će dosta usporavanja, morat ćete uzeti malo odmora, morat ćete raditi polovično, a ništa neće ovisiti o vama.
Ljubav: Neki konkretan i konstruktivan prijedlog mogao bi dobro doći kod voljene osobe. Pokažite koliko vam je stalo.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Pred vama su brojni događaji, neočekivane situacije i promjene u tokovima poslovnih procesa. Morate biti što pribraniji i usredotočeniji na ono što radite.
Ljubav: Promjenjivo raspoloženje i odsutnost pratit će vas ovaj dan na ljubavnom planu, bit ćete u nekom svom svijetu okupirani vlastitim mislima koje se neće svidjeti voljenoj osobi.
Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: S jedne strane i ovoga dana može se očekivati ​​spora realizacija, a komunikacija s kolegama i nadređenima može biti malo napetija. Budite strpljivi.
Ljubav: Morate dokazati sebi i partneru da je vaša veza vrijedna truda da se riješi trenutna situacija.
Zdravlje: Moguće infekcije.

Vodenjak

Posao: Mogući su verbalni izazovi, morate se kontrolirati jer biste sami sebi mogli najviše nauditi. Bitno je da nikoga ne napadate prvi, ali ako se morate braniti, birajte riječi.
Ljubav: Jurite li svoje, samo ćete dovesti do neravnoteže u vezi. Također, nemojte ponovno na dnevni red stavljati stare probleme, za sada im stanite na kraj.
Zdravlje: Pojačajte kretanje, fizičke aktivnosti i boravak u prirodi.

Riba

Posao: Vaša organizacija neće biti savršena, ma koliko vam se žurilo, nemojte žuriti prije rude, ali ni one oko sebe.
Ljubav: I vama i vašem partneru je jasno da se stvari mogu popraviti, ali nijedna strana trenutno nije u potpunosti spremna za to.
Zdravlje: Moguća glavobolja.