Ovan

Posao: Danas nema većih promjena na poslovnom planu. Držite se dobrog ritma bez forsiranja sebe ili drugih oko sebe.
Ljubav: Pripadnici ove plejade mogu očekivati ​​barem jednu intrigantnu ljubavnu situaciju, ali na inicijativu druge strane.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Vrijeme je vaš saveznik, jer vaši suradnici nemaju sposobnost dugoročnog sagledavanja situacije kao vi. Samo tako nastavite, na dobrom ste putu.
Ljubav: Mogao bi vas čekati vrlo lijep dan na ljubavnom planu ako ste spremni početi osvajati novu simpatiju.
Zdravlje: Izbjegavajte teške fizičke napore.

Blizanci

Posao: Sve što ste planirali i dogovorili u skladu sa svojim objektivnim mogućnostima u sferi profesionalnih aktivnosti, imat ćete realne šanse uz minimalne korekcije i provesti.
Ljubav: Moglo bi biti više prilika za flert ili površnu avanturu, pa ako vam je to u interesu, uživajte u opuštenoj neobaveznoj priči i dobro se zabavite.
Zdravlje: Psihofizički umor.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Danas bi većini Rakova puno stvari moglo usporiti realizaciju započetih obveza, a najviše kašnjenja i probijanja rokova. Morate se potruditi da pokažete što znate i što možete.
Ljubav: Slobodni Rakovi, u okviru svojih želja i mogućnosti sami odlučite kojim putem ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti punu pažnju, prilike su oko vas.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Tipično za Lavove, može se očekivati ​​da će određene inicijative preuzeti vodeću poziciju, gdje su neke manje sposobne propale.
Ljubav: Nema prepreka za lijepu opuštenu komunikaciju, flert, samo bez velikih očekivanja.
Zdravlje: Moguće nesanice.

Djevica

Posao: Slijedi stabilizacija na poslovnom planu i smanjenje napetosti, što će dovesti do rasterećenja i boljeg obavljanja poslovnih zadataka.
Ljubav: Okolnosti su vam vrlo povoljne da se što više angažirate na ljubavnom planu, gdje vas mogu čekati vrlo ugodna iznenađenja. Opustite se i uživajte.
Zdravlje: Pokušajte se više odmarati.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Sve ide korak po korak i vjerojatno za sada nemate velikih iskoraka, ali jasno vam je da se stvari polako rješavaju, pa se opustite.
Ljubav: Bilo bi lijepo da voljenu osobu iznenadite nekim lijepim znakom pažnje i tako jedno drugom popravite raspoloženje.
Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san.

Škorpion

Posao: Obaveza ima dosta, ali kod većine Škorpiona sve ide svojim tokom, pa nema razloga za brigu.
Ljubav: Slobodni Škorpioni, netko s kim ste u kontaktu vam je blizak i oboje ste jako zainteresirani za novi početak.
Zdravlje: Budite umjereni u svemu i slušajte svoj organizam.

Strijelac

Posao: Neki detalj na polju komunikacije i organizacije rada mogao bi malo otežati realizaciju određenih profesionalnih zadataka, ali nikako ne zaustaviti sve u potpunosti.
Ljubav: Možete očekivati ​​mogući pozitivan ishod trenutne komplicirane ljubavne situacije, pod uvjetom da budete spremni na kompromise.
Zdravlje: Boravite što više u prirodi.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Držite se svojih načela i imate solidne šanse da s manje kašnjenja postignete svoj cilj. Danas ne ovisi sve o vama.
Ljubav: Budite opušteni i spremni dočekati nove ljude u svom emotivnom životu, to može biti nova osoba, ali i netko od vaših bivših partnera.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Manji nesporazumi u komunikaciji neće ozbiljnije poremetiti vaše poslovne planove, no od vas se očekuje da ne preskačete korake kako biste što prije završili.
Ljubav: Povoljan je dan za jedno lijepo druženje s prijateljima koje dugo niste vidjeli. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Komunikacija s kolegama povremeno će biti otežana, uglavnom zbog nerazumijevanja vašeg načina rada i viđenja situacije. Gledajte na ovo sada kao na malo izazovnije razdoblje.
Ljubav: Uz partnera biste trebali biti što više okruženi prijateljima i voljenim osobama.
Zdravlje: Moguća glavobolja.