Očekuje nas važan pun Mjesec u Jarcu, koji tradicionalno, kao i sve lunacije u zemljanim znakovima, nosi pečat materijalnih zadataka i odluka. Trigon od Mjeseca u Jarcu do Urana u Biku može brzo riješiti one financijske probleme koji se vuku još od zime.

Ovan

Drugi puni Mjesec u Jarcu događa se u vašem sektoru karijere pa ako ste 23. i 24. lipnja donijeli važnu odluku, sada će biti prilika da 'ponovo razmislite'. Ovo što se sada događa u vašem poslu moglo je započeti na mladi Mjesec u Jarcu 11. siječnja.

Na primjer, tada ste možda shvatili da je vrijeme da promijenite posao ili možda čak i profesiju. Sada, na pun Mjesec, Svemir će poput reflektora osvijetliti ono što će Ovnove na kraju dovesti do konačne odluke.

Horoskop
Shutterstock 

Što se tiče financija, očekuje vas iskorak – konjunkcija Marsa i Urana od 14. do 17. srpnja definitivno će vam dati nešto novo u pogledu zarade.

Lav

Pun Mjesec 21. srpnja je u vašem sektoru rada i zapošljavanja, a retrogradni Merkur počet će mijenjati financijsku stvarnost u vašem životu upravo u kolovozu. Upravo sada vam može biti ponuđen položaj ili će doći do promjene u vodstvu.

Horoskop
Shutterstock 

Često takvi aspekti donose kraj jednog ciklusa u odgovornostima i početak novog. Međutim, ništa se neće dogoditi iznenada – tijekom kolovoza ćete preispitivati ​​svoje samopouzdanje i financijske potrebe koje imate. Doći će trenutak iskrenosti.

Rak

Pun Mjesec 21. srpnja je u vašem sektoru dogovora, što znači da vam može prestati ugovor o radu, pogotovo ako je bio na zakonskoj osnovi. Što se tiče novca, važan proboj dogodit će se u kolovozu zbog mladog Mjeseca u sektoru financija.

To znači da sada od vas mogu tražiti da promijenite svoje aktivnosti, mogu vas prebaciti na drugi položaj.

Horoskop
Shutterstock 

Međutim, za one Rakove koji nisu zauzeti svojom karijerom, promjene u financijama mogu doći zbog partnera. Na primjer, suprug ili supruga mogu dobiti unaprjeđenje.

Vaga

Pun Mjesec događa se na osi nekretnina i karijere pa svakako možete promijeniti dva područja odjednom. Na primjer, odlučili ste preispitati svoju karijeru i, općenito, svoje odgovornosti, a trešnja na torti bit će vjerojatna promjena mjesta stanovanja.

Što se tiče financija, promjene vas očekuju u jesen – tek do mladog Mjeseca u Škorpionu 1. studenog postat će očita činjenica promjene u novčanim tokovima.

Horoskop
Shutterstock 

No dok proces pripreme za ove promjene može u kolovozu donijeti promjenu tima na poslu ili općenito, oko vas će se pojaviti neki novi tim ljudi. A može biti povezano i s vašom prošlošću, piše Atma.