Tamara Globa, jedna od najpoznatijih astrologinja u Rusiji, nedavno je otkrila da će kolovoz, iako sretan za mnoge znakove Zodijaka, biti uistinu veličanstven za samo jedan znak. Očekuje ih kontinuirana pozitivna energija tijekom cijelog mjeseca, a život će im otvoriti nove puteve i oboružati ih srećom u svemu što rade.

Lav.jpg
Shutterstock 

U kolovozu će horoskop posebno obradovati Lavove, od kojih većina u ovom ljetnom mjesecu slavi rođendan. Tamara Globa ističe da će za pripadnike ovog znaka sljedeći mjesec biti zlatno vrijeme i razdoblje blagostanja i općeg napretka.

Ljubavni horoskop za kolovoz za Lavove

Globa vam savjetuje da se u prvoj polovici mjeseca usredotočite na svoj privatni život. Od 1. do 15. kolovoza posebno je dobro razdoblje za izražavanje osjećaja, jačanje veza i romantične spojeve. Ako još niste u braku ili ozbiljnoj vezi, ovo je odlično vrijeme da upoznate nekoga s kim možete izgraditi nešto lijepo. Ako vam se netko već dugo sviđa, vrijeme je da to priznate i zaprosite ljubavnu vezu – ishod bi trebao biti pozitivan.

Horoskop
Shutterstock 

Zauzeti Lavovi trebali bi zaprositi voljenu osobu ili predložiti zajednički život, pogotovo imajući u vidu činjenicu da će u kolovozu s vašom drugom polovicom vladati ljubavna idila i potpuno razumijevanje. Prvu polovicu mjeseca svakako posvetite svojim najdražima i priredite im ugodno iznenađenje.

Poslovni i financijski horoskop za kolovoz za Lavove

U profesionalnoj sferi druga polovica mjeseca bit će posebno plodna. Poslovni uspjesi dolaze do izražaja, a svi vaši projekti i nastojanja bit će okrunjeni uspjehom. Radni raspored će svakako biti vrlo gust, ali s druge strane, to će vam donijeti i veću zaradu i postaviti temelje za vaš daljnji napredak.

Horoskop
Shutterstock 

Savjet astrologa je da izbjegavate spontane kupnje i beskorisne troškove te da optimizirate svoje financije - dugoročno će to donijeti rezultate. Kolovoz je svakako mjesec sreće, što znači da će vam se financije neočekivano poboljšati – očekuje vas iznenadni dobitak. Iskoristite svaku priliku da poboljšate svoje materijalno blagostanje i imajte na umu da će se prilike pojaviti na najneočekivanijim mjestima, piše Žena.