Rujan 2024. donijet će sa sobom jedan od najvažnijih astroloških tranzita – povratak Plutona u znak Jarca. Ovaj događaj obećava ozbiljne izazove za četiri horoskopska znaka.

Pluton, planet transformacije i moći, počet će retrogradno 4. rujna i ostati u Jarcu do 19. studenog. Ovo je posljednji put nakon dugo vremena da će Pluton biti u ovom znaku, čime završava 16-godišnji ciklus.

Pluton.jpg
Shutterstock 

Pluton u Jarcu tradicionalno se povezuje sa sustavnim promjenama u društvu. Ovaj put tranzit na zadnjim stupnjevima znaka može izazvati značajne pomake u sferi moći i kontrole.

Moguće je da će neke zastarjele strukture izgubiti na snazi, a u svijetu će započeti procesi koji zahtijevaju nove pristupe i rješenja. Ovo razdoblje možemo smatrati konačnim testom snage svih promjena koje su se dogodile u proteklih 16 godina.

Kako pripremiti?

Retrogradna razdoblja su vrijeme za reviziju i doradu već započetih procesa. Iako se stari problemi mogu vratiti, to ne znači da idete unatrag.

Naprotiv, ovo je prilika da završimo započeto kako bismo s novom snagom ušli u budućnost. Iskoristite ovo vrijeme za analizu i uklanjanje slabih točaka u svom životu kako biste se konačno riješili svega što vas koči u razvoju.

4 znaka na koje će najviše utjecati Pluton u Jarcu

Ovan

Ovan.jpg
Shutterstock 

Pluton će utjecati na vašu desetu kuću karijere i društvenog statusa. Moguće su promjene u profesionalnoj sferi koje će zahtijevati da preispitate i preispitate svoje ambicije. Ovo je prilika za dubinsku analizu vaše karijere i njen budući smjer.

Rak

Rak.jpg
Shutterstock 

Pluton će se vratiti u vašu sedmu kuću, što će utjecati na područje veza. Bit će spomenuti prošli sukobi i neriješeni problemi s ljudima u vašem životu. Ovo je vrijeme za otpuštanje toksičnih odnosa i njegovanje zdravih odnosa.

Vaga

Horoskop Vaga
Shutterstock 

Pluton aktivira vašu četvrtu kuću, koja je povezana s domom i obitelji. Mogu se ponovno pojaviti unutarnji sukobi ili stari obiteljski problemi. Ovo je vrijeme da preispitate svoje obiteljske odnose i stvorite stabilnije okruženje.

Jarac

Jarac.jpg
Shutterstock 

Pluton će ponovno ući u vašu prvu kuću, aktivirajući osobnu transformaciju. Jarci se mogu osjećati pritisnuti starim pitanjima o vlastitom identitetu i ciljevima. Možda ćete morati napustiti zastarjele ideje o sebi i prihvatiti novu verziju svoje osobnosti, piše prenosi Glossy.