Ovan

Posao: Ovnovi su poznati po svojoj individualnoj inicijativi, pa neće biti iznenađenje postaviti barem jedno pitanje u vezi s novim profesionalnim projektima.
Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas mirno more bez naznaka većih valova.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani.

Bik

Posao: Trenutna poslovna situacija i popratne okolnosti neće biti baš naklonjene Bikovim ciljevima i željama, moguća su ponavljanja i vraćanja na početak, što će zahtijevati pojačanu komunikaciju s kolegama.
Ljubav: Voljena osoba se osjeća nesigurno i potrebna joj je vaša pažnja i podrška, pa ostavite svoje poslove po strani.
Zdravlje: Mogući manji problemi s dišnim putevima.

Blizanci

Posao: Uključite sve raspoložive motore rada i spremno se suočite s najvećim profesionalnim izazovima, imate vrlo realne šanse da uspješno prebrodite sve prepreke i privedete planirane obveze kraju.
Ljubav: Nema razloga da se na ljubavnom planu prepuštate inerciji i ponašate po principu linije manjeg otpora, sve ovisi o vama.
Zdravlje: Odlično.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Neće biti iznenađenje ako vas danas stignu dodatne obaveze, bilo nedovršene ili dodatne nove. Nema razloga za žurbu ili preskakanje niza.
Ljubav: Monotonija se uvukla u vaše ljubavne odnose, ne dajte si previše zaspati.
Zdravlje: Ojačajte imunitet, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tipični predstavnici ovog astrološkog znaka imaju vrlo dobre predispozicije za gotovo sve profesionalne poslove, bit ćete praktični, racionalni i brzo razmišljate, pa ćete lako pronalaziti rješenja za neke probleme.
Ljubav: Astrološke okolnosti nisu naklonjene većini Lavova, pokušajte svoje primjedbe zadržati za sebe, pokažite više razumijevanja za drugu stranu.
Zdravlje: Povedite malo više računa o ishrani.

Djevica

Posao: Vrlo je važno biti što precizniji i jednostavniji u svojim zahtjevima, a s druge strane nastojati na vrijeme otkloniti nejasnoće. Posebno vodite računa o papirologiji.
Ljubav: Pozitivne okolnosti na polju ljubavnih odnosa treba iskoristiti, prvenstveno u namjeri pokretanja nove priče ili podizanja postojećeg stanja partnerskih odnosa na višu razinu. Samo naprijed.
Zdravlje: Mogući su respiratorni problemi.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Bit će problema s papirima, dogovorima, s financijama mogu biti puno veći nego što ste očekivali, morate pronaći model kako posao privesti kraju.
Ljubav: Poslovno okruženje moglo bi predstavljati prvu ciljnu skupinu u kojoj su moguća nova poznanstva s osobama vrijednim vaše pažnje.
Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Škorpion

Posao: Očekuje vas nekoliko vrlo važnih sastanaka, a novi događaji se mogu pokrenuti u željenom i planiranom smjeru.
Ljubav: Potencijalne iskre i ljubavni signali trebali bi biti posvuda i tijekom ovog dana, pa se pripremite barem na jedan od njih adekvatno registrirati i reagirati.
Zdravlje: Iscrpljenost, umor.

Strijelac

Posao: Pred tipičnim Strijelcima je još jedan naporan dan, a mogući manji zastoji mogu se očekivati ​​na polju tehničke organizacije i komunikacije.
Ljubav: Dan je savršen da uživate u međusobnoj pažnji sa voljenom osobom i da se posvetite nekim zajedničkim aktivnostima.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Prema nepisanom pravilu, Jarci napreduju prema svojim ciljevima sigurno, ali sporije od većine drugih. Što god htjeli, nije realno ubrzati realizaciju već prihvaćenih poslovnih zadataka.
Ljubav: Prisutne su sumnje i nepovjerenje, a prisutno je i to što oboje brzo mijenjate raspoloženja i non-stop igrate situacije toplo-hladno. Jedino rješenje je komunikacija.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodenjak

Posao: Praktički od prvih sati ovog radnog dana očekuju vas obveze, ali i iritacija zbog osjećaja ograničenog prostora za djelovanje na profesionalnom planu. Uspjet ćete nekako završiti sve s malo više utrošene mentalne energije prije svega.
Ljubav: Dobro procijenite situaciju i okolnosti prije sljedećeg koraka, ali nemojte odstupiti.
Zdravlje: Moguće nesanice, nervoza.

Ribe

Posao: Više puta provjeravajte kontakte i komunikaciju putem tehničkih pomagala, mogući su propusti i nesporazumi.
Ljubav: Iskoristite ovaj dan za rješavanje eventualnih partnerskih dilema, jer nije isključeno da vam druga strana postavi neka pitanja na koja ne možete izbjeći odgovore.
Zdravlje: Iscrpljenost, moguća glavobolja.