Ovan

Posao: Budite maksimalno angažirani ali i ustrajni u onome što radite i očekujte solidan rezultat.
Ljubav: Inicijativu biste danas mogli prepustiti drugoj strani, jer se od vas ne očekuje pretjerana angažiranost. Svidjet će vam se kućna atmosfera.
Zdravlje: Poradite još malo na opuštanju.

Bik

Posao: Uz adekvatnu organizaciju, malu pomoć sa strane, sigurno i bez žurbe, većina Bikova danas će bez većih prepreka uspjeti ostvariti svoje planove.
Ljubav: Ako ste zadovoljni stanjem na ljubavnom polju, onda nema razloga da nešto mijenjate. Provedite što više vremena s voljenom osobom.
Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj prehrani. 

Blizanci

Posao: Većinu Blizanaca danas očekuje veliki profesionalni angažman, uz upozorenje da budu što strpljiviji i dovoljno fleksibilni.
Ljubav: Aktivirajte svjetliju stranu svoje osobnosti i obradujte dragu osobu lijepim poklonom, znakom pažnje, bit ćete višestruko nagrađeni.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Vaše organizacijske sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup prema suradnicima dolaze do izražaja i bit ćete više nego zadovoljni postignutim.
Ljubav: Današnja klima na vašem ljubavnom nebu nije ništa lošija od radne, možete očekivati ​​jedno lijepo novo poznanstvo.
Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Ne bježite od odgovornosti, bacite se na posao i privedite kraju sve što je već neko vrijeme u fazi stagnacije, imate realne šanse da sve završite na zadovoljavajući način.
Ljubav: Ima još situacija i problema koje treba riješiti, budite strpljivi bit će prilike da se pozabavite i tim temama.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Budite fokusirani i ustrajni u onome što radite, očekuju vas brojni kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci.
Ljubav: Slobodnim Djevicama moguća je fina komunikacija preko društvenih mreža, netko vas može zaintrigirati, savjet je da započnete priču.
Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Imat ćete priliku ostvariti važan kontakt ili započeti komunikaciju s osobom koja vam može puno pomoći pri dobivanju novog posla ili projekta.
Ljubav: Inicijativa za promjene na polju partnerskih odnosa je isključivo vaša. Ostanite hladne glave i razmislite u kojem smjeru želite ići dalje.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Škorpion

Posao: Svojim potezima iz prethodnog razdoblja otvorili ste sebi nove prilike i one vam sada dolaze.
Ljubav: Ono što je dobro i što vam odgovara i pokreće u ljubavnoj sferi zadržite što duže.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Imate pravih razloga da se nadate uspješnom poslovnom danu ako se organizirate na najbolji mogući način. Čeka vas puno posla, ali ne i prepreka.
Ljubav: Obratite više pažnje na potrebe druge strane. Pokažite da vam je doista stalo.
Zdravlje: Kronične bolesti.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Kontinuiran rad bez ikakvih poteškoća danas očekuje većinu tipičnih Jarčeva.
Ljubav: Na vašem ljubavnom putu nema prepreka. Inicijativa je vaša. Preporučujemo zajednički izlazak ili druženje s prijateljima.
Zdravlje: Potrebno vam je više opuštanja.

Vodenjak

Posao: Napravit ćete ono što ste planirali, čak i ako ćete možda morati ponavljati neke poteze.
Ljubav: Realno, nemate razloga biti nezadovoljni trenutnom partnerskom slikom. Budite otvoreni jedno prema drugom i sve će biti u redu.
Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Koristite pomoć i savjet nekog od starijih suradnika ako želite lakše prebroditi još jedan naporan dan.
Ljubav: Samci i svi oni koji žude za većim promjenama posebnu pažnju trebaju obratiti na nova poznanstva u krugu prijatelja i poznanika, jer ima skrivenih osoba vrijednih vaše pažnje, a moguć je i početak neke ozbiljnije priče.
Zdravlje: Budite fizički aktivniji.