Ovan

Posao: Pred Ovnovima je još jedan naporan dan, jer očekujete ne baš savršeno razumijevanje s nadređenima, a dosta nervoze prisutno je i u poslovnom okruženju među ljudima s kojima blisko surađujete.
Ljubav: Postoji mogućnost susreta s osobom iz prošlosti, lijepa atmosfera i ugodan provod će vas sigurno razveseliti.
Zdravlje: Osjetljivost želuca, probavnog trakta.

Bik

Posao: Pred Bikovima je jako dobar radni dan. Bit ćete odmjereni i stabilni u komunikaciji i dogovorima sa suradnicima i poslovnim partnerima pa se očekuju povoljni poslovni dogovori.
Ljubav: Bikovi koji su u vezama trebali bi se što više kretati, družiti se s prijateljima i rodbinom na ugodnim i zanimljivim mjestima.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Nemojte se uzrujavati ako stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni ići ukorak s brojnim razvojem događaja.
Ljubav: Trebat će vam doza fleksibilnosti i na ljubavnom planu, kako biste izbjegli eventualne manje probleme s voljenom osobom koja baš i neće razumjeti vaše probleme.
Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Od vas se očekuje puno odgovornije ponašanje, puno veća usmjerenost na obveze, ali i na planove koje ste pokrenuli.
Ljubav: Nemate pojma koliko je lako doći do kompromisa, ali i doživjeti lijepe zajedničke trenutke. Samo malo truda i situacija će biti bolja.
Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sustava, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tijekom današnjeg dana nema prepreka koje tipičnim Lavovima mogu stati na put na njihovom profesionalnom putu. Moguće je da će vam netko utjecajan iz poslovnog okruženja ponuditi pomoć, prihvatite je.
Ljubav: Htjeli-ne htjeli, neki od vas bit će uvučeni u vezu koja će se na samom početku činiti kao samo još jedna avantura u nizu, ali ima velike predispozicije da preraste u nešto trajnije i ozbiljnije.
Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Djevica

Posao: Uspjet ćete završiti veliki broj obaveza, a sve zahvaljujući svom tempu i smislu za organizaciju i praktičnost.
Ljubav: Ne mjerite tko je koliko ljubavi i pažnje dao i koliko se tko trudi. I ne, ne vraćajte se na teška pitanja vezana uz vaš odnos, opet ćete se spotaknuti o njih, pustite ih.
Zdravlje: Pad imuniteta, dovoljno se odmarajte.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Budući da će ritam događanja uglavnom biti dosta brz, a obveze brojne, potrebno je obratiti pozornost, kako vam ne bi promaknuo neki važan detalj ili u žurbi napravili previd.
Ljubav: Povoljan je dan i za sve vrste angažmana na polju ljubavi. Uživajte u mirnoj i opuštenoj atmosferi s voljenom osobom.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima.

Škorpion

Posao: Ako nešto na prvi pogled izgleda loše, ne mora značiti da će tako i ostati. Za neke Škorpione bit će istaknuta pitanja ili situacije koje su dugo bile u zastoju ili blokirane.
Ljubav: Provodite što više vremena s partnerom i obnovite neke odnose koje ste zapostavili u obitelji.
Zdravlje: mogući problemi s dišnim putevima.

Strijelac

Posao: Vrlo je realno da ćete sve najvažnije poslovne zadatke koje ste si zacrtali za ovaj radni dan ostvariti bez većih problema.
Ljubav: Nezadovoljstvo koje pokazuje voljena osoba pokušajte ublažiti traženjem kompromisa.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Neki od vas će dobiti zanimljive ponude, neki će ostvariti vrlo važne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju – šanse će biti oko vas i pokušajte ih ne propustiti.
Ljubav: Iskoristite dan da pozovete zajedničke prijatelje na druženje ili isplanirate kraće putovanje. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Pred Vodenjacima je odličan radni dan. Vjerojatno ćete biti angažirani na mnogo načina i kroz neke dodatne ili honorarne poslove.
Ljubav: Danas postoji velika vjerojatnost da će doći do nekoliko intrigantnih kontakata, koji zaslužuju vašu pažnju.
Zdravlje: Osjetljivost pluća.

Ribe

Posao: Može doći do nesporazuma ili kratkotrajnih zastoja, ali sve je to prolaznog karaktera i krajnji rezultat će biti dobar za vas.
Ljubav: Loša energija i napetost nikome ne donose dobro, pa se potrudite poboljšati i poboljšati vaš odnos.
Zdravlje: Osim umora, nema ozbiljnijih upozorenja.