Ovan

Posao: Danas kod većine Ovnova početak može biti vrlo ambiciozan, a kraj s osjećajem da ste mogli puno više i bolje od postignutog.
Ljubav: Vrlo dobar dan za tipične Ovnove za razmjenu pažnje i najfinijih osjećaja s voljenom osobom. 
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bikove očekuju teške okolnosti na poslovnom planu, ali danas bi vam mogao pomoći netko tko se pojavljuje iz prošlosti, bivši kolega ili osoba od povjerenja s kojom niste dugo u kontaktu.
Ljubav: Ovaj dan biste mogli dodatno začiniti nekim lijepim događajem na ljubavnom planu, opuštenim druženjem i izlaskom na javno mjesto sa voljenom osobom.
Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizance očekuje pomalo kaotičan početak radnog dana, uz poslovni angažman na više strana. Budite strpljivi i ne ulazite u nepotrebne rasprave sa suradnicima.
Ljubav: Dio već spomenutog kaosa logično će se prenijeti i na ljubavnu sferu, ali na ovom polju imate realne šanse da barem jednu situaciju preokrenete u svoju korist.
Zdravlje: Respiratorni problemi.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Možda nećete u potpunosti realizirati dogovor ili posao, ali ne brinite i uskoro će krenuti nabolje.
Ljubav: Događaji na vašem ljubavnom horizontu danas se najvjerojatnije neće mnogo razlikovati od onih jučer.
Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tipične Lavove danas očekuje dosta promijenjenih okolnosti u sferi poslovnog segmenta, na neke od kojih nećete moći utjecati. Naglašena je komunikacija s inozemstvom.
Ljubav: Nema naznaka kapitalnih događaja na ljubavnom planu tijekom današnjeg dana. Budite iskreni u pogledu svojih namjera.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Gurajte naprijed, ali pripazite na podrugljive i ljubomorne komentare koji mogu doći iz poslovnog okruženja.
Ljubav: Zbog promjenjivog raspoloženja mogli biste aktivirati neke teške priče i teme iz prošlosti. Pokušajte to izbjeći danas.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Usredotočite se na ono što vam je stvarno važno i učinite to na pravi, profesionalan način.
Ljubav: Vrlo povoljan dan da popustite mnoge ljubavne stege i kočnice, odnosno da se prepustite strasti i uživate sa voljenom osobom.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Tipične Škorpione danas očekuje dosta poslovnog angažmana, no sve ćete uspjeti završiti uspješno i na vrijeme. Budite oprezni s financijskim transakcijama.
Ljubav: Iako se neke stvari čine teškima, pokušajte ih riješiti zajedno. Budite realniji u svojim očekivanjima.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Postoje prilike za pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju, a više nego sigurno realizacija planiranih poslova. Danas vas očekuje mnogo razgovora i dogovora.
Ljubav: Vaša karizma i pozitivno raspoloženje mogli bi privući barem jednu novu osobu. Ako ste slobodni i spremni ste isprobati svoje zavodničke vještine, samo naprijed.
Zdravlje: Željeli biste više tjelesne aktivnosti.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Jarca. Povećan je opseg misije, ali uspijevate se nositi sa svim izazovima.
Ljubav: Većina tipičnih predstavnika ovog astrološkog znaka danas bi trebala imati mirno more ljubavi, nema razloga za veće valove.
Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Vodenjak

Posao: Ako radite sa strancima, sve ide u dobrom smjeru. U poslovnom okruženju vladat će skladan odnos i komunikacija sa suradnicima i kolegama.
Ljubav: Običan ljubavni dan, opušten, bez ikakvih naznaka bitnih događaja, pa ako vam to odgovara uživajte, inače se malo potrudite.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima.

Ribe

Posao: Ribe bi se danas bez većih problema i trzavica trebale nositi sa svim preprekama i biti zadovoljne postignutim.
Ljubav: Obje strane moraju pokazati spremnost na kompromis, popustiti jedno drugom u nekim napetim trenucima kako bi sve funkcioniralo kako treba.
Zdravlje: Moguće nesanice.