Glumicu Sanju Vejnović domaća publika dobro poznaje iz kazališnih predstava, filmskih i TV uloga, no uz neosporan talent, Sanja uvijek iznova očarava i svojim izgledom. Lijepoj je glumici mladolik izgled 'as iz rukava', a kako bi uvijek izgledala elegantno i dotjerano, veliku pažnju poklanja svojoj kosi. Kvalitetni preparati i boje, maske i kreme bogate keratinom, hijaluronom i vitaminima njezini su najdraži saveznici kada je njega kose u pitanju. Svoju je kosu povjerila profesionalcima u lancu salona Studio Marcela koji se brinu da uvijek izgleda besprijekorno.

Studo Marcela
promo 

'Moja kosa mi je izrazito važna i volim si priuštiti vrhunsku njegu. Zato volim da je u rukama profesionalaca, a stilisti Studija Marcela tu nemaju premca. Poznaju moju kosu, koriste isključivo boje i preparate vrhunske kvalitete, i ono što mi je jednako važno, ovdje se osjećam ugodno i kao doma!' – ispričala nam je Sanja.

Sanja je nedavno skratila svoju kosu i potamnila je, a najvjernija je blagim valovima kojima postiže volumen i razigranost. U današnjem hairstyle izazovu Sanji smo odlučili produljiti kosu i baš kao čarobnim štapićem u nekoliko minuta potpuno je transformirati.

Sanja Vejnović
promo 

'Sanji jednostavno sve dužine kose odlično pristaju, a s obzirom na to da sve dame vole katkad svoju frizuru u sekundi transformirati, za tim je malim trikom posegnula i naša glumačka diva. Sanji smo instalirali umetke koji se stapaju s njezinom kosom i savršeno su rješenje za instant produljivanje kose s vrhunskim učinkom!' – kaže nam vlasnica lanca frizerskih salona Jadranka Pezo.

Lijepa glumica ovakve trikove često koristi i na crvenom tepihu, prilikom transformacija za potrebe snimanja filmskih i TV uloga, ali u svoje slobodno vrijeme najradije nosi opuštene razigrane valove i vjetar u kosi. Kako bi kosa uvijek blistala i bila zdrava i sjajna, Sanja ne preskače tretmane hijaluronskim i keratinskim ampulama koje 'popravljaju' svakodnevna oštećenja kose te hidratiziraju i obnavljaju vlasi od korijena sve do vrha. Rezultat je prepoznatljivi Studio Marcela WOW efekt koji sve žene žele.

Sanja Vejnović
promo