Akademska slikarica i magistra slikarstva te uspješna influencerica Deniss Grgić ovoga proljeća prikovat će ljubitelje dobre zabave uz male ekrane jer sudjeluje u jednom od najpopularnijih showa Nove TV ‘Ples sa zvijezdama’.

Deniss Grgić će se natjecati u showu Ples sa zvijezdama
Instagram 

Atraktivna 28-godišnja otkrila nam je od kojih namirnica radi masku za kosu, kojih se beauty savjeta slijepo drži, kao i mnoge druge tajne iz svoje uobičajene njege.

Dan započinjem…

Dan mi počne veselo jer moj psić Pablo jedva dočeka da se probudim i da počne igra. Nastavak dana ovisi o obavezama koje imam zapisane u svom planeru. U raspored često dodam i nešto što me veseli pa se u pauzi između obaveza nagradim beauty tretmanom koji mi taj dan najviše odgovara.

U svakodnevnoj njezi nikad ne preskačem…

Hidrataciju lica nikada ne preskačem. Moja osnovna njega sastoji se od prirodnog mineralnog tonika i hidratantne kreme Afrodita.

Deniss Grgić radi prirodnu masku za kosu od
Instagram 

Moja definicija ljepote je…

'Ne promatra se ljepota, već element u kojem je ljepota dobila svoj lik', rečenica je koju sam čula na jednom predavanju, dojmila me se i najbliže je mom poimanju ljepote.

Žene nikako ne bi trebale zanemariti…

Žene nikako ne bi trebale zanemariti sebe. Svaka žena zna što je veseli i kada se osjeća najbolje pa je važno, usprkos brojnim obavezama koje ima u danu, da ne zaboravi na svoje male radosti uređivanja, bilo da je riječ o ružu, frizuri ili modnom detalju. Time će razveseliti i i sebe i druge. Oduševe me starije dotjerane žene kao što je moja susjeda. Susretnem je na stubištu zgrade lijepu, s ružem i uređenom kosom kako se trudi prohodati svoju dnevnu vježbu.

Kosu njegujem…

Iskreno, što manje tretiram kosu, to ona bolje izgleda. Redovito kratim vrhove i nanosim ulja argana i divlje ruže brenda Oleo Therapy te sama radim maske od meda, mlijeka i ulja šljiva, što kosi daje sjaj.

Na mojoj beauty polici najviše je…

Kistova za šminkanje jer šminku nanosim kistovima bez dodirivanja lica kako bi bilo potpuno čisto.

Protiv celulita se borim…

S celulitom imam sreće. Svi ga imamo, ali meni je nevidljiv, što mogu zahvaliti genima. Volim otići na masažu i redovito vježbam, što utječe na održavanje strukture kože.

Najbolji savjet koji sam dobila…

Oduvijek sam voljela čitati savjete iz razdoblja početaka filmske industrije koje su davale poznate holivudske glumice, a najkorisniji mi je onaj Halle Berry, tj. njezine majke koja je njoj rekla da će joj biti zahvalna ako kremu protiv bora počne koristiti od tinejdžerskoj dobi.

Najdraži tretmani koje sam isprobala…

Za obrve kažu da su okvir lica. Brow lift tretman stiliziranja prirodnih obrva moj je najdraži kozmetički tretman.

Parfem kojem se uvijek vraćam...

Yves Saint Laurent Libre i Carolina Herrera Good Girl, ali prvi pravi parfem koji sam dobila na poklon bio je Calvin Klein Beauty i rado mu se vraćam.

Dan završavam…

Dan završavam dugom šetnjom, što smatram svojom najvažnijom beauty rutinom.