Popularna kuharica Martha Stewart otkriva svoje trikove za njegu lica.

Martha Stewart nema bora u 81. godini
Instagram 

Blistava koža ove žene koja je ušla u osmo desetljeće života izgleda nestvarno. Na društvenim mrežama osvanule su njezine fotografije bez filtera, na kojima tvrdi da za zategnutu kožu nije zaslužan lifting lica.

Inzistira da je za sve zaslužan samo zdrav način života. Kaže da su desetljeća zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti uzela svoj danak.

Starenje ne znači nužno i pasivniji način života, naprotiv, Martha redovito odlazi na svoje treninge pilatesa. Konzumira i cijeđene sokove bogate vitaminima koje sama priprema.

Osim toga, ključna je redovita higijena lica, posebice temeljito čišćenje lica nakon jače šminke, u tome joj, kaže, najbolje pomaže dječje ulje.

Hidratacija raznim kremama i maskama za održavanje elastičnosti kože. Važnu ulogu ima i zaštita kože od sunca, zbog čega je važno da dnevna krema sadrži SPF faktor.

Martha tvrdi da nikada nije bila na estetskim zahvatima, kao ni na kemijskim pilinzima. Navodno je tretmane lica svela na minimum. Govori li lijepa kuharica istinu procijenite sami.