Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su najbolji tretmani za ravan trbuh i manje celulita

Autor promo

U moru tretmana za oblikovanje tijela teško je odabrati one koji će najbolje tretirati vašu problematiku – opuštenu kožu, višak celulita ili pak masne naslage. Zbog toga je bitno prepustiti se rukama stručnjaka koji će vam reći koji je od tretmana najbolji za vas.

 1.jpg Izvor: pomo

Isprobajte liposukciju bez noža 

U Poliklinici Bagatin možete spremni dočekati ljeto uz vrhunske uređaje za oblikovanje tijela. Jedan od njih je Adipologie tretman kojeg mnogi nazivaju liposukcijom bez noža jer zahvaljujući kutu djelovanja duboko prodire u tkivo gdje istovremeno smanjuje masne stanice te potiče stvaranje kolagena što dovodi do zatezanja kože, a Poliklinika Bagatin jedina je u Zagrebu gdje se možete uvjeriti u snagu ovog uređaja.

 Adipologie.jpg Izvor: promo

Brojna istraživanja pokazala su kako se jednim Adipologie tretmanom uklanja 2,4 centimetra masnih naslaga na tretiranom djelu tijela – bedrima, trbuhu, koljenima, nadlakticama, leđima ili stražnjici. No, za postizanje najboljeg rezultata stručnjaci savjetuju paket od sedam tretmana.

Recite zbogom tvrdokornom celulitu

Ako vas muči problem celulita isprobajte Med Contour Multipower - uređaj najnovije generacije, koji zahvaljujući ultrazvuku, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela.

Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, a kroz prirodni proces organizma višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela dok limfna drenaža također olakšava proces eliminacije.

 Med Contour.jpg Izvor: promo

Uvjerite se u snagu lasera koji topi masnoću

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela efektivno uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava jedna su od najučinkovitijih tehnika u oblikovanju tijela. Učinak ovog lasera najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima.

Inovativni Emerald posjeduje čak deset diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu, ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu bez oštećenja same stanice. Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu. Emerald većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku, vrši najbržu redukciju masnih stanica.

 Adipologije prijeposlije.png Izvor: promo

U Poliklinici Bagatin možete se naručiti na besplatne konzultacije, a u sklopu tretmana nudi se i nutricionističko savjetovanje koje osim razgovora s nutricionistom uključuje i medicinska analiza sastava tijela koja mjeri tjelesnu težinu, potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI (Body Mass Indeks) te bazalni i aktivni metabolizam.

Naručite se na broj telefona 01/46 10 225 ili e-mailom na [email protected] i ne zaboravite, oblikujte svoje tijelo – za sebe i zbog sebe.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image