Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOSA VAM JE SUHA I LOMLJIVA TE NEMA SJAJA: Postoji rješenje za ovaj prečesti problem nakon ljeta

Autor promo

Nakon mjeseci izloženosti teškim uvjetima, naša kosa žudi za hidratizacijom i dodatnom njegom.

 Kosa Izvor: Instagram

Kombinacija UV zraka, soli i klora može učiniti našu kosu suhom, lomljivom i bez sjaja. Ali ne bojte se, jer postoji spas u svijetu njege kose – nano tretman. Nakon mjeseci izloženosti teškim uvjetima, naša kosa žudi za hidratizacijom i dodatnom njegom.

 image4.jpeg Izvor: promo

Nano tretmani čine čuda korištenjem napredne tehnologije za prodiranje duboko u vlas kose, isporučujući esencijalne hranjive tvari i vlagu tamo gdje je najpotrebnije. Ovaj ciljani pristup pomaže u pomlađivanju i revitalizaciji kose koja je oštećena.

 image2.jpeg Izvor: promo

'Nakon što se pripremi personalizirani serum, za vaše specifične potrebe, nanosi se na vaše vlasište, nakon čega slijedi masaža glave koja potiče cirkulaciju krvi i pojačava opskrbu folikula kose kisikom. Ali to je tek početak – idemo korak dalje s vrhunskim uređajem Nano Shot, koji koristi snagu nanotehnologije. Ovo čudo stvara nježnu vodenu paru prožetu nano česticama, učinkovito prenoseći serum duboko u srž vaše kose. Dok vas maglica obavija, pore vašeg vlasišta nježno se otvaraju, omogućujući optimalnu apsorpciju prethodno nanesenog seruma. Nakon ovog osvježavajućeg postupka parenja, vaša kosa se temeljito čisti i nježno suši. Prema riječima žena koje su isprobale tretman, već nakon samo jednog tretmana primijetit ćete zadivljujuću transformaciju – kosa će vam biti raskošno sjajna, neodoljivo mekana i imat će zavidan volumen', poručuje Arijana Barić, vlasnica salona Vikler i ruž.

 image0 (1).jpeg Izvor: promo

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image