S novom godinom dolaze i novi trendovi, a ako se želite na vrijeme pripremiti, neki su trendovi za 2024. već poznati.

Ako vam se sviđaju hrabrija i živahna izdanja, ovo je godina za vas. Američki frizer Rogerio Cavalcante otkrio je da će jedan od vodećih trendova za 2024. godinu biti dvobojna kosa.

‘Dvobojna kosa uključuje kombinaciju dviju različitih nijansi i nudi brojne mogućnosti postavljanja i tonova’, rekao je za strane medije.

Calavante objašnjava da se za postizanje ovakvog stila na tamnoj kosi zahtijevaju trajne boje dok se on na svjetlijoj kosi može postići i polutrajnim bojama. No, bitno je zapamtiti da održavanje kose u dvije boje zahtijeva obavezu pa ako želite nešto manje zahtjevno, možda je bolje da odustanete od ove frizure.

Budući da boje ponekad mogu jako brzo izblijedjeti, mora vam biti jasno da ćete se često vraćati u salon kako biste ih osvježavali, dodao je frizer Erick Orellana.

Ako ste se, pak, spremni obvezati na česte posjete frizeru, dobit ćete zaista jedinstven izgled. Opcije su zaista raznolike, a stručnjaci ističu da je najbitnije da odete u frizerski salon s planom ili fotografijom onoga što želite. Tako će frizer znati točno što treba u činiti, a moći će vam i dati sugestije.

‘Također je važno da imate realistična očekivanja. Ono što vidite na fotografiji i ono što vama dobro stoji možda nije ista stvar’, rekao je Orellana.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!