Lijepa, čista i zdrava koža san je svake žene, no ponekad nam nije lako to i postići. Čak i sitne nepravilnosti na koži mogu uzrokovati puno muke te vam mogu itekako pomrsiti planove i narušiti samopouzdanje.

Srećom, postoji rješenje za ovaj problem, a pronaći ćemo ga u NIP+FAB flasterima sa salicilnom kiselinom koji su namijenjeni za tretman mrlja i nepravilnosti na koži.

Story_packshot1.jpg
promo 

Flasteri za ciljano uklanjanje učinkovito smanjuju mrlje i nepravilnosti na koži te poboljšavaju izgled kože. Salicilna kiselina koja se nalazi u njima vidljivo čisti kožu i djeluje kao piling, a čajevac ublažava znakove crvenila i nadraženosti kože.

U svakoj vrećici nalaze se 2 veličine flastera za ciljano i maksimalno učinkovito pokrivanje zahvaćenih područja.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!