Današnji užurbani stil života i želja da sve stignemo često nas ostavlja umornima i iscrpljenima, a to se često ogleda u podočnjacima i tamnim krugovima ispod očiju. Ovo je često popraćeno i s puno sitnih bora oko očiju i umornim pogledom, a rješenje za ove probleme nudi Afrodita 5 Peptide Lift Triple-action krema za područje oko očiju s kofeinom.

Ova krema djeluje protiv bora oko očiju, podočnjaka i tamnih krugova oko očiju. Njena lagana hidratantna tekstura omogućuje lako mazanje, brzo upijanje i ne ostavlja mastan trag, a nakon nanošenja nježno hladi i osvježava kožu oko očiju te eliminira umor. Nježno obojena tekstura s pigmentima pomaže u prekrivanju nepravilnosti.

Svakodnevno nanošenje ove kreme rezultirat će smanjenjem podbuhlosti, podočnjaka i tamnih krugova oko očiju, a obećava i smanjenje dubokih bora do čak 28 posto te poboljšanje volumena i čvrstoće kože.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!