Od kada je predstavljen 2018., Scherzo je postao zaštitnim znakom žena diljem svijeta, te se uvrstio u klasike i bestselere britanske kuće mirisa Miller Harris. Inspiriran odlomkom iz 'Tender is the Night' F. Scotta Fitzgeralda, Scherzo objedinjuje piščev opis heroine, mlade glumice Rosemary Hoyt koja šeta uz simfoniju svijetlog cvijeća na veličanstvenom ljetnom suncu.

Miller Harris Sherzo
promo 

Cvjetni miris namijenjen je svim tipovima žena, a Miller Harris pobrinuo se da svaka od njih u Scherzu pronađe vlastitu priču. Upravo zato, tu je svježi, vrlo voćni početak koji okreće glave prolaznika, a u samoj srži praćen je cvjetnim buketom za sve ljubitelje cvijeća, od tangerine i artemizije do ruže i narcisa.

I pet godina kasnije, Scherzo zauzima visoko mjesto na listi najprodavanijih parfema, a njegove ljubiteljice od osvježavajućeg mirisa ne odustaju ni tijekom zime, kada se uz nekoliko špriceva vraćaju u sunčanim danima Rosemary Hoyt.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!