Pravilna njega kože jedna je od najvažnijih rutina koje možemo uvrstiti u svoju svakodnevicu, a njezin neizostavan dio svakako je odabir kvalitetnog seruma. Upravo je Nacomijev serum 'Fix It Up' prepun vitamina koji život znače, a čija svojstva su neophodna u održavanju blistave kože.

'Fix It Up' sadrži 15 posto niacinamida koji učinkovito apsorbira višak sebuma regulirajući njegovo lučenje. Njegovi učinci vidljivi su u kratkom roku, a osim što smanjuje pore, osjetno zaglađuje i posvjetljuje kožu. Dio njegovog sastava je i pantenol koji dokazano potiče regeneraciju i jača lipidnu barijeru kože. Zajedno s aloe verom umiruje upale i potiče procese obnove.

Jedna od najvažnijih stavki svakog seruma svakako je visoka razina hidratacije, a kompleks hijaluronske kiseline kombinirane s glicerinom koju sadrži 'Fix It Up', štiti vašu kožu od isušavanja. Da bi ovaj serum učinkovito djelovao na vašoj koži, dovoljno je nanijeti malu količinu na čistu kožu lica, vrata i dekoltea ujutro i uvečer, dok je zabranjeno koristiti ga zajedno s ostalim proizvodima koji sadrže vitamin C.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!