Kombinacija kvalitetne maskare i pristupačne cijene najčešće je pusti djevojački san, a Essencova 'Lash Without Limits Brow Extreme Lengthening & Volume Mascara 01' sada je ujedinila ove značajke i postala favoritom među pripadnicama ljepšeg spola. Duge i voluminozne trepavice nikad nisu bile dostupnije, a po cijeni od samo 4,20 eura dostupna je svakome.

Maskara
promo 

Premda će ova maskara duge trepavice učiniti još dužima, idealna je i za žene koje se bore s kratkim trepavicama. Njezina moć krije se inovativnoj i fleksibilnoj četkica od elastomera koja doseže najkraće trepavice te ih pretvara u ultra duge.

Maskara
promo 

I dok mnoge ljubiteljice ove maskare preferiraju crnu nijansu, 'Lash Without Limits Brow Extreme Lengthening & Volume Mascara 01' dostupna je i u smeđoj nijansi koja dodatno naglašava prirodni izgled očiju. Uz to, oftalmološki je testirana i prikladna je za cure koje nose kontaktne leće.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!