Prekrasna sjajna kosa jedan je od najvećih simbola ženstvenosti pa mnoge žene posebno paze da im kosa uvijek bude zdrava i njegovana.

Njega kose već odavno ne uključuje samo pranje i redovito šišanje. Tu su regeneratori, maske, pakunzi, a mnogim ženama važan dio čini nanošenje seruma za kosu koji će je dodatno nahraniti.

Keune the royal tribute
promo 

Brend Keune je za svoju stotu obljetnicu stvorio je luksuzan i višenamjenski serum za kosu, The Royal Tribute Hair Serum, prožet mirisom tulipana koji zaglađuje i hrani kosu te joj daje zavidan sjaj. Dodatak vitamina E osigurava dodatnu zaštitu.

Možete ga koristiti kao noćni tretman dodajući ga svojoj omiljenoj Keune maski i regeneratoru za kosu, kao proizvod prije stiliziranja ili završni proizvod. Budući da njegovana kosa bolje prima boju, možete ga čak dodati svojim Keune proizvodima za bojanje.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!