U današnje užurbano i stresno vrijeme briga za sebe nikad nije bila važnija, a svi mi to često zanemarujemo i svoju udobnost stavljamo na posljednje mjesto. Međutim, svima nam je ponekad potrebno da se malo opustimo, razmazimo i priuštimo si dozu luksuza.

Opuštanje i osjećaj luksuza možemo si priuštiti i u udobnosti vlastitog doma, a razmazit će nas mirisna simfonija grožđa u CANDY GRAPES Mousse maslacu za tijelo Afrodita Professional.

Riječ je o laganom, pahuljastom i kremastom maslacu s s visokim udjelom organskog kakao maslaca koji ima izrazito njegujući učinak te patentiranim resveratrolom koji učvršćuje kožu i poboljšava njenu strukturu te djeluje kao antioksidans koji štiti kožu od preranog starenja.

Njegova mousse tekstura osigurava brzo upijanje bez ostavljanja masnog traga, a njegovi sastojci su 95 posto prirodnog porijekla bez parafina i silikona.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!