Nema žene koja ne želi što duže sačuvati svjež i mladenački izgled. Neke su sretnice blagoslovljene odličnim genetskim predispozicijama pa i u poznijim godinama izgledaju kao djevojčice, no većina nas mora se potruditi kako bi joj koža što duže bila blistava i zategnuta.

Rješenje donosi NiKEL sa svojim energizirajućim tonikom s matičnim stanicama zelene jabuke koji će odgovarati svakom tipu kože i osobama svake dobi.

Ovaj energizirajući tonik spojio je spojio je četiri najvažnija svojstva za mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i samo-obnavljanje najvrjednijih, epidermalnih matičnih stanica kože - popravak DNA i odgađanje kronološkog starenja kože.

NiKEL energizirajući tonik s biljnim matičnim stanicama potpuno je novi pristup njezi kože. Biljne matične stanice štite kožu od vanjskih faktora, UV zračenja i zagađenja, zadržavaju vlagu te čuvaju aktivnost epidermalnih matičnih stanica.

Kako se koristi

Jednostavno nanesite tonik prije svoje omiljene kreme i uživajte u rezultatima. Ovim se tonikom možete osvježiti i tijekom dana jednim potiskom na spray- pumpicu, a možete ga nanijeti i preko šminke.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!