Njegovana, meka i glatka kosa ponekad je dovoljna da zablistate i u najskromnijoj kombinaciji.

Ponekad u nju trebate uložiti puno truda, no ponekad su dovoljne i male promjene u vašoj rutini da vaša kosa zablista sasvim novim sjajem.

Rješenje za to pronaći ćete u QIQI Hydration Fixation Conditioneru,regenerator za hidrataciju osmišljen kako bi utažio najžedniju kosu, čineći je zdravom i sjajnom.

Kako se koristi?

Nanesite obilno od sredine do vrhova kose, nakon što ste je oprali šamponom, ostavite da stoji 2-3 minute, a zatim temeljito isperite i uživajte u svom novopronađenom sjaju.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!