Lijepa i njegovana koža temelj je ljepote, a ako imate osjetljivu kožu vjerojatno ste dobro upoznati s činjenicom da takva koža zahtjeva posebnu njegu.

Naime, osjetljiva koža nije u mogućnosti adekvatno obavljati svoju ulogu barijere za zaštitu od iritansa. Nanošenje šminke, njeno uklanjanje, onečišćenje, stres i ostali okolišni faktori - dan za danom, koža je oslabljena i nadražena. 

Kako bismo sačuvali njezin zaštitni film i spriječili dehidraciju, kožu je potrebno nježno čistiti na što učinkovitiji način.

Revolucija za osjetljivu kožu

Dermatološka micelarna voda Sensibio H2O, prava je revolucija za osjetljivu kožu. Micele hvataju nečistoće u jednostavnom pokretu prilikom doticaja s kožom. Nudi dubinsko i zdravo čišćenje koje poštuje prirodnu ravnotežu kože, bez ispiranja te izrazito pogodno za lice i oči.

Bioderma sensibio micelarna voda H20
promo 

U savršenoj harmoniji s kožom

Njezine micele načinjene su od dermatološki prihvatljivog surfaktanta, koji je svojom strukturom vrlo sličan lipidima kože.

Zahvaljujući tome, postiže se visoka tolerancija proizvoda te izuzetno ugodan osjećaj tijekom korištenja. Njezina visoko pročišćena formula, fiziološkog pH, garantira čistu i umirenu kožu.

Izabrali profesionalci

Postavljajući nove standarde dermatološke sigurnosti, Sensibio H2O micelarna voda brzo je prihvaćena od strane dermatologa i farmaceuta te se redovito preporučuje pacijentima. Njezina neusporediva sposobnost uklanjanja šminke i visoka tolerancija čine je omiljenim proizvodom i među profesionalnim make-up artistima.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!