Mnoge žene nastoje zadržati mladolik izgled i čvrstu kožu, a među brojnim anti age proizvodima na tržištu teško je izabrati onaj pravi. Svi smo svjesni da se sposobnost kože za regeneraciju smanjuje s godinama te da tkivo kože gubi bitan volumen, smanjuje se njegova otpornost na privlačenje gravitacije i počinje se opuštati, a konture lica gube definiranost.

Shiseido je, inspiriran najnovijim znanstvenom dostignućima, ponudio ješenje za podizanje, učvršćivanje i jačanje sjaja kože za žene starije od 40 godina koje žele sačuvati puni potenicijal svoje kože.

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate
promo 

Koristeći ReNeura tehnologiju, ciljaju živčani sustav kože kako bi aktivirali njegov prirodni mehanizam regeneracije i borili se protiv svih znakova starenja.

Poznati Brend stvorio je LiftDefine Radiance Night Concentrate za još učinkovitiji odgovor na opuštenu kožu. Ovo stručno rješenje prkosi opuštenosti kože uzrokovanu gravitacijom kako bi se održale definirane karakteristike i redefinirale konture lica.

Radi se o noćnom koncentratu koji djeluje dok spavate. Formula s naprednom LyftDynamic 4D tehnologijom vidljivo zateže i oblikuje donje konture lica.

Ovaj se proizvod nanosi kao posljednji korak vaše redovne noćne rutine njege kože, nakon kreme.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!