Mladolik izgled dugo je imperativ u industriji ljepote, što je razumljivo, jer ćete teško naći osobu koja ne želi što duže zadržati mladu i elastičnu kožu.

Inovativni serum Age Proteom™ predstavlja revoluciju u očuvanju mladolike kože. Zasnovan je na najnovijim svjetskim istraživanjima o dugovječnosti stanica i otkriću kako je ključ očuvanja mladosti u našem proteomu. Zbog toga, ne samo da briše znakove starenja s lica, nego i dvostruko usporava stvaranje novih.

Inovativni serum Age Proteom
promo 

Njegova učinkovitost dokazana je kliničkom studijom kojom se ispitivala anti-age učinkovitost i sposobnost usporavanja pocesa starenja. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 28 dana. Nakon redovitog korištenja tijekom 6 mjeseci, studija je pokazala visoku učinkovitost na sve znakove starenja. Bore su smanjene za 26 %, gubitak sjaja za 47 %, gubitak gustoće smanjen je za 24 %, čvrstoća je ojačana za 28 %, a ten je bio 32 % ujednačeniji.

Preporučuje se za prevenciju i korekciju svih znakova starenja, od 30. godine života, samostalno ili kao dodatak postojećoj age management njezi. Koristi se svakodnevno kao serum, ujutro i navečer, nakon čišćenja lica, a prije njege odgovarajućom kremom.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!