Svaka žena sanja lijepu, zdravu i njegovanu kosu, no da bismo to postigli ponekad je potrebno puno truda. Odavno je već poznato da samo šampon i regenerator nisu dovoljni da postignemo baš onakvu kosu kakvu smo poželjeli.

Silky sprej za raščešljavanje
promo 

Tipovi kose su različiti, a hidratizirajući i obnavljajući tretman koji je prikladan za svaku vrstu kose nudi Silky u obliku spreja za raščešljavanje nakon kojeg nije potrebno ispiranje. Nakon primjene kosa postaje hidratizirana, obnovljena i sjajna, a zahvaljujući bogatstvu proteina, revitalizira kutikulu kose.

Silky sprej za raščešljavanje
promo 

Pun je korisnih aktivnih sastojaka poput Polyquaterniuma-6 koji djeluje antistatički, fiksirajući i kondicionirajući za poboljšanu češljivost, zaštitu i obnavljanje kose, Panthenola koji duboko hidratizira, umiruje i sprječava suhoću i lomljivost kod oštećene, slomljene i suhe kose, hidroliziranog glutena pšenice koji štiti površinu kose i hidroliziranog proteina svile koji kondicioniraju i restrukturiraju pružajući kosi sjaj i volumen te Polyquaterniuma-16 koji poboljšava češljivost i štiti kosu formiranjem zaštitnog sloja.

Proizvodi Silky mogu se kupiti u svim frizerskim salonima Studio Marcela i u ovlaštenim frizerskim salonima Silky.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!