Lijepa, gusta i njegovana kosa simbol je ženstvenosti, no nije ga uvijek lako postići što su na vlastitom iskustvu naučile mnoge žene koje muku muče s rijetkom i bezvoljnom kosom.

Upravo je njezi zahtjevne i tanke kose sklone ispadanju namijenjena inovativna prirodna maska za kosu i vlasište ZEO AZUKI.

Ona pomaže kod ispadanja kose, pospješuje ponovni rast kose, uspostavlja zdravo funkcioniranje folikula dlake i mikrocirkulacije vlasišta.

Zeotex Zeo Azuki - maska za kosu i vlasište
promo 

Njena je formula 95 % prirodna te je kao kod svih ZEOTEX proizvoda njena baza mineral budućnosti ZEOLIT, koji je ujedno i jedan od najjačih prirodnih detoksikatora.

Ova maska pogodna je za sve tipove kose, no osobite su njene prednosti za problematičnu kosu.

Zdrava kosa počinje zdravim vlasištem, a ZEO AZUKI stvara zdravu okolinu za vlasište što je neophodno za zdrav rast kose.

Također pomaže regulirati proizvodnju sebuma i održava vlasište čistim i zdravim. To osigurava da vaša kosa može rasti zdravom i snažnom.
ZEOLIT, zeleni čaj, ekstrakt korijena koprive, niacinamida i biotina pruža kosi dubinski tretman njege.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!