Lijepa i njegovana kosa jedan je od najupečatljivijih i najženstvenijih atributa, a put do nje ponekad nije lagan.

Srećom postoje brojni beauty proizvodi koji nam mogu pomoći u postizanju željenih rezultata, a iako danas njega kose zahtjeva puno više od samog pranja, nije ni malo svejedno čime perete kosu.

QIQI Smooth Service Shampoo dubinski je hidratantni šampon koji zglađuje kosu čineći je mekšom i jačom.

Ovaj šampon će zagladiti i nahraniti vašu kosu već nakon samo jedne upotrebe te je ostaviti glatkom i svilenkastom. Osim toga, pojačat će proteine u kosi, održati hidrataciju, a prikladan je za sve tipove kose i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!