Lijepa i njegovana koža prioritet je svakoj njegovanoj ženi, a dobro je poznato da je upravo hidratacija ključ blistave i zdrave kože.

L'ADRIA Restorative mist u svojim kapljicama čuva tajnu života jadranskog bilja. Na koži stvara mrežu hidratantnih i obnavljajućih sastojaka koji sprečavaju gubitak vlage, intenzivno hidratiziraju i obnavljaju hidrolipidnu barijeru kože.

Tajnu djelovanja otkriva nježna, ali moćna biljka predivnih ljubičastih cvjetova – mrižica. Iako krhkog izgleda, ova biljka krije intenzivnu moć hidratacije i zadržavanja vlage. Rastući u uvjetima visokog saliniteta, mrižica je razvila sposobnost zaštite kako bi mogla cvjetati u stresnom okolišu. Esenciju njenog djelovanja pohranjena je u Restorative mist, kako bi poput mreže hvatala i zadržavala hidrataciju na koži u nepovoljnim uvjetima kojima je naša koža svakodnevno izložena. Upravo vanjski stresori – zagađenjem, suh zrak, vjetar, UV zračenje – narušavaju kožnu barijeru i dovode do iritacija, crvenila i oštećenja.

l'adria restorative mist
promo 

Esenciji mrižice dodani su niacinamid i kompleks hidratantnih sastojaka morskog porijekla, kako bi pojačali njezino djelovanje.

Hidratantni sastojci uronjeni u laganu bazu od maslinovog skvalana i ekstrakta lista masline, poput mreže hvataju vlagu i zadržavaju je u koži. Milijuni sitnih kapljica njegujućih emolijensa lebde u hidratantnoj vodenoj otopini L'ADRIA Restorative mist. Prolaskom kroz fini raspršivač, kapljice se pretvaraju u finu mliječnu maglicu te nježno obavijaju kožu u mrežu dubinske hidratacije.

Maslinov skvalan i ekstrakt lista masline čine laganu i brzoupijajuću bazu ove maglice te nadoknađuju koži izgubljene lipide.

Koncentrirani jedinstveni kompleks hidratantnih i umirujućih sastojaka – niacinamid, ektoin, adenozin, betain, alantoin i NMF – dovode vlagu do samih stanica kože, štiteći kožu od štetnih vanjskih utjecaja te jačajući zaštitnu barijeru kože. Koža je nahranjena i obnovljena, baršunasto meka i zaštićena. Maglica se trenutno upija bez masnog traga, osjećaja težine, zatezanja ili ljepljivosti.

Izuzetno sitne kapljice L'ADRIA Restorative mist se stapaju s kožom i šminkom, bez narušavanja teksture pudera i proizvoda sa zaštitnim faktorom. Istovremeno djeluju kao emulzija u spreju, dovodeći koži potrebnu vlagu i njegu, umanjuju vidljivost suhih dijelova kože te produžuju trajnost pudera u prahu i kamenu. Stoga je pogodna za korištenje bilo gdje i kada tokom rutine – prije šminke, nakon šminke ili tokom dana za vraćanje koži izgubljene vlage.

Zbog svoje lagane i brzoupijajuće teksture, L'ADRIA Restorative mist mogu koristiti svi tipovi kože, a posebno je pogodna za nadraženu i osjetljivu kožu, kao i kožu oštećene barijere.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!