Lijepa i njegovana koža temelj je svake beauty rutine, a osim čišćenja, važno ju je nahraniti kako bi bila blistava i meka. Lauris Pharm nudi riješenje s GOLDEN HOUR MOISTURE AND BALANCE SKIN PERFECTION CREAM-om.

GOLDEN HOUR je blaga i hranjiva krema za lice namijenjena svim tipovima kože. Obogaćena je ključnim sastojcima koji pomažu u ujednačavanju tena i zaglađivanju kože.

Lauris Pharm Golden Hour
promo 

Niacinamid u kombinaciji s 0.5% ceramida i 2% hijaluronske kiseline osigurava optimalnu hidrataciju kože i jača barijernu funkciju. Također, ova krema sadrži carnitin, sastojak koji pomaže u poboljšanju teksture kože i ujednačavanju tena.

Lauris Pharm Golden Hour
promo 

Golden Hour je krema za lice bogata antioksidansima koji štite kožu od štetnih utjecaja okoline i slobodnih radikala.

Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, lako se upija u kožu, čineći je mekom i podatnom.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!