Lijepa i njegovana koža prioritet je u svakoj beauty rutini, no s godinama se koža mijenja pa je zrelijoj koži potrebna posebna njega, osobito ako želite smanjiti bore i izgledati mlađe.

Afroditin Professional X LIFTING SHOT peptidni koncentrat učinkovita je alternativa i dopuna injekcijskih tretmana s jedinstvenom kombinacijom 5 vodećih peptida na tržištu, koji u samo pet dana pomlađuju izgled kože za pet godina.

Afrodita Professional x lifting shot Peptidni koncentrat
promo 

Radi se o prvom proizvodu Afrodita Professional koji imitira djelovanje botoksa: inhibira grčenje i potiče opuštanje mišića lica te time smanjuje mimičke bore.

Prikladan je za sve tipove kože s izraženim znakovima starenja. Pomaže koži s mimičkim borama na čelu, oko očiju i usta, koži s izgubljenim volumenom u području obraza te opuštenoj koži beživotnog izgleda.

Tekstura ovog proizvoda dolazi u obliku lagane, brzo upijajuće emulzije koja se potpuno stapa s kožom.

Kako se koristi

Peptidni koncentrat je pogodan za svakodnevnu uporabu. Jednu punu pipetu koncentrata nanesite ujutro i navečer na temeljito očišćenu i toniziranu kožu.

Afrodita Professional x lifting shot Peptidni koncentrat
promo 

U slučaju suhe do normalne kože nastavite s nanošenjem proizvoda za njegu (serum, krema). U slučaju mješovite do masne kože koncentrat možete upotrijebiti i samostalno (ako je za kožu takva njega dovoljna).

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!