Lijepa i njegovana kosa bez oštećenja san je mnogih žena, no u današnjem svijetu teško je izbjeći ta oštećenja što zbog vanjskih utjecaja, a što zbog tretmana sušilom ili peglom za kosu.

QIQI Porosity Play Spray aktivira se toplinom te zaglađuje, popravlja i štiti kosu čineći je mekšom, sjajnijom i zdravijom već nakon prve upotrebe.

Ovaj višenamjenski sprej za poroznost ne samo da pomaže zagladiti kosu, već je ostavlja zdravom i sjajnom. Popravlja i štiti kosu od buduće topline i vanjskih utjecaja zahvaljujući formuli koja se aktivira toplinom.

Ova je formula otporna na vlagu, a nanosi se ravnomjernim prskanjem po sredini i krajevima vlažne kose, a zatim je jednostavno raščešljajte i stilizirajte kao i obično.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!