Opojni spoj tamne vanilije i bijelog drva Palo Santo ono je što parfem Vanilla Powder Matiere Premiere čini toliko zanosnim.

Radi se o parfemu predstavljenom ove godine, a prikladan je i za žene i za muškarce.

Matiere Premiere Vanilla Powder
promo 

‘Vanilija je sirovi materijal koji sam uvijek želio uključiti u kolekciju Matiere Premiere. Ovaj miris je profinjena vanilija: njeno tamno bogatstvo se spaja s eksplozijom bijelih modernih pudera’, riječi su kreatora parfema i jednog od osnivača brenda, Aureliana Guicharda.

Matiere Premiere Vanilla Powder
promo 

Glavni sastojak ovog parfema je vanilija Absolute s Madagaskara iz poljoprivrednog uzgoja pojačan puderom od kokosa.Svijetlo drvo Palo Santo donosi strukturu i vertikalnost, a bijeli mošus zaokružuje ovaj suvremen i lagan parfem.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!