Lijepa i njegovana koža svaku ženu pretvara u kraljicu ljepote, a da bi nam koža pokazala najbolje od sebe potrebna joj je svakodnevna hidratantna njega.

Biotherm Lait Corporel Body Milk Mlijeko za tijelo
promo 

Biotherm je predstavio Lait Corporel Body Milk mlijeko za tijelo koje je namijenjeno svim vrstama kože i svim dobnim skupinama.

Biotherm Lait Corporel Body Milk Mlijeko za tijelo
promo 

Ovo mlijeko za tijelo daje zaglađujući efekt djelujući hidratantno, konsolidirajuće, njegujuće, regenerirajuće i vitalizirajuće.

Radi se o izrazito hidratantnom mlijeku za tijelo s ekstraktima citrusa koje pomaže pri oporavku kože cijelog tijela.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!