Mnoge se žene i u zrelijim godinama trude zadržati mladolik izgled što duže, no bitan dio na koji često zaboravljamo su ruke koje nas itekako mogu 'odati'.

Lauris Pharm For your hands only krema za ruke
promo 

FOR YOUR HANDS ONLY revolucionarna je anti-age krema za ruke iz Lauris Pharma koja će dubinski nahraniti kožu jer sadrži savršeni spoj aktivnih sastojaka poput nano peptida, ceramida, hijaluronske kiseline i vitamina B5.

Lauris Pharm For your hands only krema za ruke
promo 

Ova visoko djelotvorna krema brzo se upija i ne ostavlja masni trag na rukama. Nano peptidi i ceramidi jačaju prirodnu barijeru kože i čine je mekšom i glatkom na dodir, dok hijaluronska kiselina i vitamin B5 pružaju dubinsku hidrataciju.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!