Njegovana, glatka i zdrava kosa uljepšat će svaku ženu, no u današnjem užurbanom načinu života, ne samo da je kosa izložena dodatnom stresu iz okoline, već se često nemamo puno vremena posvetiti sebi.

PH-C5 tehnologija s mineralnim solima je inovativan tretman talijanskog brenda Silky Technobasic. Tretman PH-C5 za obnovu kose prodire u unutrašnjost kutikule te dubinski hrani, hidratizira i obnavlja kosu. Radi se o kompletnom tretmanu čiji su rezultati vidljivi odmah, a ostaju dugotrajni te vaša kosa ostaje zaštićena od svih vanjskih zagađivača.

Silky Technobasic Tretman PH-C5 za obnovu kose
promo 

Tretman se u kućnoj varijanti izvodi u 3 koraka. Svi sastojci su prirodni te imaju specifičan PH koji je poželjan i potreban kosi. Kompleks mineralnih soli u kombinaciji s maslacem od kikirikija i kolagenom pruža potpuno dubinsku obnovu vlasišta i kose.

1. KORAK

Rekonstruirajući maslac s neutralnim ph. Hrani i restrukturira u dubini vlasi. Iskorištava otvorenost kutikula za prodiranje u unutrašnjost i dubinsko hranjenje oštećene kose.


Nanesite maslac na blago vlažnu kosu prije šamponiranja, umasirajte prstima dužinom kose. Za olakšavanje upijanja, pročešljajte, pričekajte minimalno 5 minuta i isperite.

Silky tri koraka
promo 

2. KORAK

Obnavljajući šampon s blago kiselim ph. Nježno čisti i dubinski hrani, pripremajući kosu za naknadne tretmane.

Nanesite obnavljajući šampon ravnomjerno na lagano vlažnu kosu, nježno masirajte, počešljajte i po potrebi isperite te ponovite postupak.

3. KORAK


Obnavljajuća maska s kiselim ph. Vlaži kosu i zatvara kutikule kako bi zadržale hranjive tvari unutar kose.

Nakon pranja nanesite obnavljajuću masku, masirajte kosu kako biste olakšali upijanje, pročešljajte, pričekajte minimalno 10 minuta te isperite.

Proizvodi Silky mogu se kupiti u svim frizerskim salonima Studio Marcela i u ovlaštenim frizerskim salonima Silky.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!