Lijepa i njegovana koža jedan je od temelja ljepote, a naša koža, osobito koža lica, danas zahtijeva puno njege da bismo vidjeli najbolje rezultate, no uz današnji užurbani način života sve više žena traži jednostavnija rješenja. 

GESKE Sonic Thermo uređaj za čišćenje i zatezanje kože lica 8u1 čisti, masira, tonira i regenerira kožu.

Tehnologija otvaranja pora i dubinskog zagrijavanja čisti kožu i priprema je za njegu. Bilo da trebate očistiti, zategnuti, podići ili tonirati lice, ovaj uređaj to može učiniti.

GESKE Sonic Thermo uređaj za čišćenje i zatezanje kože lica 8u1
promo 

Idealan je za:

• Kožu sklonu nečistoćama i miteserima
• Ublažavanje sitnih bora
• Poboljšavanje teksture kože
• Masnu kožu

Tehnologija otvaranja pora i dubinskog zagrijavanja čisti kožu i priprema je za njegu pomoću 12 termo-perlica smještenih na prednjem djelu četke.

GESKE Sonic Thermo uređaj za čišćenje i zatezanje kože lica 8u1
promo 

Termo-perlice omogućuju aktivnim sastojcima za njegu kože da prodru duboko u kožu i ostvare najbolji učinak.

Aktiviranjem ultra nježnih sfera za oblikovanje i učvršćivanje te korištenje GESKE patentirane MicroCurrent Face-Lift tehnologije omogućujete nježno pulsiranje mikro-strujom, kako bi masirale i aktivno doprinijele čvršćoj koži i mladenačkom izgledu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!