Selena Gomez (31) u Parizu se pojavila s novim imidžom. Umjesto kratkog boba, sada ima dužu kosu s plavim pramenovima. Poznati frizer Filim Verheyn zaključio je da Seleni savršeno pristaje ova frizura i nije pogriješio. Od trenutka kada je djevojka s najviše pratitelja na Instagramu podijelila fotografiju s novom frizurom- ova frizura postala je apsolutni hit.

Prije samo mjesec dana Selena je imala kratku crnu kosu koja joj je padala ispod brade. Čini se da je pjevačica željela nešto promijeniti u svom životu, pa se odlučila počastiti novom frizurom.

Selena Gomez
Instagram 

Odlučite li se za frizuru sličnu Seleninoj, imajte na umu da kosu sa svijetlim pramenovima morate vrlo pažljivo održavati jer ćete u protivnom već za nekoliko mjeseci imati oštećenu kosu. Ako se pramenovi rade na obojanoj kosi, potrebno je redovito bojati izrast u boju podloge i povremeno osvježiti ton pramenova.

Neke vlasi s vremenom mogu povratiti dio svoje prirodne pigmentacije i zbog toga će vaši pramenovi djelovati tamnije (i potencijalno zlatnije). U tom slučaju potrebno je malo posvijetliti stare pramenove i ponoviti toniranje ili bojanje.

Selena Gomez nosi glatkupunđu.jpg
Instagram 

Uvijek se pobrinite da koristite kvalitetne šampone i proizvode za kosu, a posjet frizerskom salonu je neophodan barem jednom mjesečno. 

Više Seleninih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Selena Gomez kroz godine

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!