Gotovo svaka žena sanja o njegovanoj i glatkoj kosi bez oštećenja, no u današnjem užurbanom svijetu ponekad nam nije lako to postići. Brojni vanjski utjecaji oštećuju našu kosu, ali i feniranje ili bojenje kose koje također može ostaviti traga na kvaliteti naše kose.

Upravo zato potrebna joj je dodatna njega, a rješenje stiže u obliku Kerastase Fusio Dose tretmana za kosu. Ovaj se jedinstveni tretman radi u salonu i personaliziran je za svakog klijenta.

S do 30 jedinstvenih kombinacija Fusio Dose tretmani u salonu transformiraju kosu u samo 5 minuta. Sastoji se od dva dijela, koncentrata i pojačivača koje miješaju obučeni stilisti prema potrebama vaše kose.

Tretman traje samo 5 minuta, a rezultat je meka, sjajna i zdrava kosa.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!