Kombinacija pilinga i mlijeka za tijelo je must have tretman za svaku ženu koja brine o zdravlju svoje kože.

La Pielov Sugar BABE šećerni piling za tijelo sa 8 kraljevskih ulja, obogaćen vitaminom E i shea maslacem skida mrtve stanice kože i ostavlja kožu nahranjenom i regeneriranom, Hydra BABE je bogato i hidratantno mlijeko za tijelo sa koenzimom Q10, hijaluronom i 7 hranjivih ulja koje će dodatno hidratizirati kožu i podariti joj zdrav i nahranjen izgled.

Sugar BABE piling za tijelo

Piling za tijelo s mirisom naranče i vanilije obnavlja površinski sloj kože i time pomaže kod uraslih dlačica, manjih strija i manjih ožiljaka, suhe kože i ostalih sličnih problema. Regenerira, hrani i zaglađuje suhu i osjetljivu kožu tijela. Redovitim korištenjem pilinga za tijelo Vaša koža postaje glatka, zdrava i sjajna, no već nakon jednog korištenja vidljivi su rezultati.

Sugar BABE sebi ima čak 8 ulja i shea maslac zbog kojih će Vaša koža sjajiti, a to su arganovo ulje, avokado ulje, bademovo ulje, ulje jojobe, ulje breskve, ulje makadamije, ulje mrkve i ulje pšeničnih klica.

Vitamin E pomaže u smanjenju vidljivosti manjih ožiljaka kod manjih strija. Osim toga, ima protuupalno djelovanje, hidratizira kožu i sprječava gubitak vode iz kože. Preporuča se za osobe sa suhom i beživotnom kožom.

Sugar BABE piling za tijelo sadrži šećer koji vrši eksfoliaciju kože, odnosno skida mrtve stanice s površine kože i na taj način je potiče na samoregeneraciju. Piling za tijelo priprema kožu za bolju apsorpciju hranjivih tvari iz mlijeka za tijelo, losiona za tijelo...

Hydra BABE mlijeko za tijelo

Radi se o bogatom i hidratantnom mlijeku za tijelo sa Q10, hijaluronom i 7 hranjivih ulja (arganovo ulje, ulje jojobe, ulje noćurka, bademovo ulje, ulje sjemenki grožđa, maslinovo ulje i ulje mrkve) zbog kojih će koža biti glatka, sjajna i zdrava.

Koenzim Q10 djeluje kao jedan od najjačih antioksidansa, a hijaluronska kiselina je humektant koji na sebe može vezani velike količine vode i na taj način pružiti dugotrajnu i dubinsku hidrataciju koži.