Bez lijepog osmijeha i zdravih zuba nemoguće je postići atraktivan i njegovan izgled što dobro znaju stručnjaci iz Curaproxa koji su osmislili najnapredniju soničnu zubnu četkicu- Curaprox Hydrosonic Pro.

Curaprox Hydrosonic Pro
promo 

Radi se o soničnoj zubnoj četkici koja je dizajnirana kako bi pružila osjećaj profesionalnog čišćenja zuba. Ova četkica dolazi u pakiranju s tri različita zamjenska nastavka za najzahtjevnije izazove svakodnevnog čišćenja zuba.

Curaprox Hydrosonic Pro
promo 

Curaprox Hydrosonic Pro ima snažan hidrodinamički učinak uz 84.000 pokreta u minuti te mekana i gusta Curen® vlakna idealna za osjetljive desni.

Curaprox Hydrosonic Pro
promo 

Nagib nastavaka Curacurve® omogućuje lako dosezanje do teško dostupnih mjesta u ustima te je ova četkica idealna za čišćenje ortodontskih aparata, mostova i implantata.

Dolazi u praktičnom etuiju, idealnom za putovanja, a izdržljiva baterija garantira 15 dana četkanja s jednim punjenjem.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!