Vrijeme je da započnete pripreme za romantični Dan zaljubljenih te ovog Valentinova, a naglasak stavite na sjajnu kosu i decentnu manikuru koja osvaja.

'Za romantičan izgled, odaberite frizuru koja ističe sjaj vaše kose koji ćete u kratkom roku dobiti preljevom za kosu koji dodaje novu dimenziju i sjaj vašoj frizuri', poručuju stručnjaci iz salona Vikler i ruž i naglašavaju da je ljepota u jednostavnosti.

Četiri razloga zašto odabrati preljev:

Hranjivost

Preljevi za kosu pružaju hranjive sastojke koji njeguju kosu iznutra. Formulirani s hranjivim uljima i vitaminima, preljevi pomažu u jačanju vlasi, sprječavajući lomljenje i suhoću.

kosa.jpg
Press 

Hidratacija

Mnogi preljevi za kosu sadrže hidratantne sastojke poput arganovog ulja ili shea maslaca koji dubinski hidratiziraju kosu, čineći je mekom, glatkom i sjajnom. Redovita upotreba preljeva može poboljšati hidrataciju kose i smanjiti vidljivost suhih i oštećenih krajeva.

Zaštita od oštećenja

Preljevi za kosu često sadrže i sastojke koji pružaju zaštitu od oštećenja izazvanih vanjskim čimbenicima poput sunca, vjetra i topline styling alata. Ovi sastojci stvaraju zaštitni sloj oko vlasi, sprječavajući gubitak vlage.

kosa.jpg
Press 

Izuzetan sjaj

Jedan od glavnih benefita preljeva za kosu je izuzetan sjaj koji daju kosi. Sastojci poput silikona ili prirodnih ulja obavijaju kosu tankim filmom, reflektirajući svjetlost i stvarajući efekt sjajne i zdrave kose.

Odaberite preljev za kosu koji odgovara vašim potrebama i tipu kose kako biste postigli sjajnu i zdravu kosu koja će dodatno istaknuti vaš romantični izgled za Valentinovo.

Nokti

Dizajn bez naslova (9).png
Press 

Ruke su često na romantičnim spojevima u prvom planu pa neka manikura za Valentinovo bude jednostavna, ali efektna.

'Decentna manikura s mini akcentima na noktima je pravi hit. Odaberite nijanse ružičaste, crvene ili nude boje za nokte te dodajte mini srca, cvjetiće ili sjajne detalje. Ova suptilna manikura će savršeno upotpuniti vaš 'look' za poseban dan', preporuka je edukatora edukacijskog centra Arimed.

Dizajn bez naslova (12).png
Press 

Pripremite se za Valentinovo uz ove trendi prijedloge te zasjajte u svakom pogledu.

Zapamtite, sve je u detaljima - a vaša kosa i manikura će dati poseban akcent vašem savršenom izgledu za Valentinovo.