Skin cycling

Dok šira javnost pokazuje zabrinutost za tzv. Sephora kids, djevojčice koje u osnovnoj školi počinju s primjenom kompleksnih beauty rutina, dermatolozi upozoravaju da usporimo s aktivnim sastojcima u preparativnoj kozmetici i svojoj koži dozvolimo koji dan odmora od istih. S tim je ciljem nastao termin „Skin cycling“ koji nakon večeri posvećenoj eksfolijaciji i večeri za retinol, uvedemo dva dana za oporavak samo uz hidratantnu kremu.

#Hairtok

Trend pojačane brige o njezi kose svoju popularnost definitivno može zahvaliti TikToku, na kojem postoji i posvećeni hashtag #hairtok za sve tajne i trikove za zdravu, njegovanu i gustu kosu. Nakon rižine vode, u fokus hairtokera upalo je ulje ružmarina koje pomaže jačanju i sjaju kose. Zatim su regeneratori zamijenjeni češćom uporabom maski za kosu, blagim četkama, svilenim jastučnicama i pamučnim turbanima, a posljednji su trend drogerijski i high end pilinzi za vlasište koje kao novi proizvod izbacuje sve više kozmetičkih tvrtki.

Oil pulling

Oil pulling je sve popularnija kućna metoda čišćenja zubi kokosovim uljem. Oni koji ga prakticiraju tvrde da sprječava nastanak karijesa, upalu desni i loš zadah, a navodno značajno pomaže kod izbjeljivanja. Kokosovo ulje sobne temperature trebalo bi jednom dnevno, ujutro na prazan želudac, „mućkati“ u ustima minimalno 5 minuta. Nakon navikavanja na proces pulling je potrebno produžiti na do 20 minuta dnevno, a na kraju usta isprati toplom vodom.

Everything shower

Trenutno najpopularniji TikTok trend je tzv. everything shower, rutina u kojoj se jednom tjedno ili dvotjedno odvoji veći komad vremena za: piling i depilaciju tijela, tuširanje, njegu i pranje kose, IPL, nanošenje sredstva za samotamnjenje i hidrataciju tijela, čupkanje obrva / nadusnice, masku, piling i čišćenje lica, pedikuru, manikuru i feniranje. Everything shower obično se radi nedjeljom, kako bi u novi tjedan ušli s osjećajem da smo se pobrinuli za sebe prije hvatanja ukoštac s problemima svakodnevice.

Tražite još neku kućnu zanimaciju?

U pomoć stiže Iskon, koji je osmislio paket interneta i televizije zbog kojeg nećete htjeti izaći iz kuće! U trenutnoj akciji za 23,90 eura mjesečno, potpuno slobodno i bez ikakve ugovorne obveze, možete dobiti internet brzine do 100 Mbps te odličan miks televizijskih kanala i digitalnih videoteka na Iskon.Play TV-u.

Ako ne gledate TV, uživajte samo u Iskon internetu na omiljenim društvenim mrežama i prvi doznajte sve nove beauty trendove. Svoj paket naručite online: https://www.iskon.hr/. Ponuda traje još kratko pa požurite.

image2.jpeg
promo