Uz sushi, signature L’ADRIA-koktele i slastice iz Cookie Factoryja, proslavio se uspjeh ovog hrvatskog brenda inspiriranog ljepotom Jadrana. Osim uspjeha na domaćem tržištu, ne smije se zaboraviti ni onaj preko granice; L’ADRIA je u posljednjih godinu dana i jedan od najbolje prodavanih skincare-brendova u Srbiji.

No, osim slavlja, ova večer bila je u znaku skincare-noviteta – jer L’ADRIA je kupce ovog rođendana odlučila iznenaditi –ne samo s rođendanskim popustom, već i s dvama novim proizvodima.

DSC08328-2.jpg
promo 

Na samom događanju imali smo priliku vidjeti i isprobati Face Polish, prvi piling proizvod u L’ADRIA-asortimanu, dok je najavljen i skori izlazak Cleansing Balma, prvog L’ADRIA-uljnog odnosno balzamnog čistača za lice.

DSC08725.jpg
promo 

Upoznajte Face Polish

Inovativna kao i uvijek, L’ADRIA sada nudi mikrodermoabraziju u lončiću – prikladnu i za osjetljivije tipove koža. Face Polish (22,90 EUR) je mikrodermoabrazijski balzam za piling lica, koji to čini – kako ovom brendu i pristaje – morskim pijeskom. Upadljiv žuti stakleni lončić krije balzam boje pijeska nevjerojatno ugodne teksture. Naime, L'ADRIA Face polish sadrži vrlo fine čestice mikroniziranog pijeska, koje nježno i učinkovito zaglađuju površinu kože. Uz to, mehanički dio ovog pilinga obogaćen je i kemijskom komponentom, odnosno sadrži PHA, nježne kiseline koje pomažu omekšati i lakše ukloniti odumrli sloj kože.

LADRIA - Face Polish.jpg
promo 

Njegova je posebnost svakako i sposobnost uklanjanja zadebljanja, ljuskave i suhe kože, no istovremeno je nježan kako kožu ne bi dodatno isušio, pa se pri ispiranju pretvara u hidracijsko mlijeko. To čini i sastojcima poput morske lavande, mimoze, kamilice i bisabolola–koji koži pomažu da zadrži vlažnost, ali je i umiruju. Ova vrsta proizvoda uistinu je jedinstvena na domaćem tržištu!

Možda ipak preferirate double cleanse?

L’ADRIA je prepoznala važnost tzv. double cleanse tehnike čišćenja lica, pa je uz postojeći asortiman čistača za lice odlučila ponuditi balzam za skidanje šminke i čišćenje lica. L'ADRIA Cleansing balm (22,90 EUR) je malo plavo SPA-iskustvo čišćenja lica. Balzam se pri upotrebi pretvara u ulje za ugodnu masažu i otapanje tvrdokorne šminke, a u dodiru s vodom –u nježno mlijeko. U potpunosti se ispire vodom te ostavlja kožu mekom bez osjećaja rezidualne masnoće, ali i isušenosti.

LADRIA - Cleansing Balm.jpg
promo 

Sastojak koji je „zvijezda“ ovoga proizvoda jest mineral ultramarine iz skupine zeolita, koji balzamu daje intenzivnu plavu boju, a zahvaljujući obilju sumpora,odlično omekšava kožu i upija nečistoće. Dodatnu zaštitu od isušivanja pružaju morska lavanda, skvalan masline i vosak mimoze te umirujući bisabolol i plava kamilica. Imate li problema s nakupljanjem sebacealnih filamenata, ovaj proizvod bi vam mogao pomoći dubinski očistiti pore!

Noviteti uskoro i u drogerijama

Face Polish će zasad biti ekskluzivno dostupan u L’ADRIA internetskoj trgovini, dok će daljnja dostupnost proizvoda u drogerijama, kao i službeni početak prodaje Cleansing Balma biti najavljen na njihovim društvenim mrežama. Zasad vas pozivaju da iskoristite kôd BDAY25 –za 25% popusta na sve proizvode u asortimanu, pa tako i na novitete, sve do kraja svibnja.

Za dodatne informacije o proizvodima, njihovim učincima, sastojcima i kozmetici brenda L'ADRIA općenito, pratite ih na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

promo Proslava 4. rođendana brenda L’ADRIA