Sve više dama nosi naočale, posebice zbog modernog načina života i poslova koje ne možemo zamisliti bez telefona ili laptopa.

S druge strane, nije rijetkost da se žene koje nemaju problema s vidom odlučuju za ovaj dodatak, kako bi zaštitile oči od zračenja. Tako su naočale postale vrlo zanimljiv modni detalj koji svaki outfit može učiniti drugačijim i puno boljim.

Zato je vrlo važno kakvu ćete frizuru odabrati, kako biste na pravi način zaokružili cijeli look. Osim toga, pronašli smo frizure u trenu brišu godine s lica.

3 najbolje frizure za žene koje nose naočale

1. Raskošne kovrče

Bujna kovrčava kosa, pogotovo ako je prirodna, često vizualno 'proguta lice', a te lijepe crte nikako ne mogu doći do izražaja, unatoč tome što se trudite izgledati besprijekorno, pogotovo ako se radi o nekoj posebnoj prilici. Zato su dame koje nose naočale u prednosti. Naime, ovaj dodatak na fenomenalan način dovodi cijeli look u ravnotežu.

2. Dulja verzija boba

Dugi bob
Instagram 

Nešto duža varijanta boba idealna je za ljepši spol koji ima problema s dioptrijom. Naime, osim što ćete uvijek izgledati uredno, ova frizura skida godine s vašeg lica, a stilizira je u trenu.

3. Pixie s nešto dužim pramenovima

Pixie
Shutterstock 

Obično ga nose samouvjerene žene snažnog karaktera. Najbolje pristaje onima s ovalnim oblikom lica, a s naočalama dobiva novu, vrlo otmjenu dimenziju, piše Stil.