Omiljeni parfemi Ecije Ojdanić: Nosi miris koji je savršen za žene iznad 40, a voli i drogerijske parfeme

Glumica osim niche parfema, voli i drogerijske mirise.

Robert Gašpert

Glumica Ecija Ojdanić godinama privlači pažnju svojim mladolikim izgledom i atraktivnom figurom, iako je zakoračila u šesto desetljeće.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Story.hr otkrila je kakve mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

'Imam nekoliko niche parfema, ali često nosim i Jil Sander parfeme', otkrila nam je Ecija.

Jedan od najpoznatijih parfem ovog brenda jest Jil Sander Sun, koji  je prvi put predstavljena 1989. godine, a do danas je među omiljenim ženskim mirisima.

dm 

Ta činjenica nas ne čudi, pošto niti jedan drugi miris ne budi tako sentimentalan osjećaj na ljetni odmor.

Prekrasna glumica otkrila nam je i svoj parfem za svaki dan.

'Trenutno nosim Chanel Coco Mademoiselle', rekla nam je Ecija i priznala kako već dugi niz godina obožava ovaj kultni francuski parfem.

notino 

Chanel Coco Mademoiselle jedan je od najprodavanijih parfema svih vremena i odličan izbor za svaku sofisticiranu i elegantnu damu.

Ovaj miris se otvara blistavom narančom i bergamotom. U srcu su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza. Bazu čine pačuli, vetiver, tonka, opoponaks, vanilija i bijeli mošus.

Ako niste jedna od onih koja će za parfem izdvojiti do 211 eura, onda u DM-u možete pronaći kopiju jednog od omiljenih Ecijinih parfema.

Naime, riječ je o parfemu 'Madame Isabelle' brenda La Rive, koji neodoljivo podsjeća na Bojanin trenutni favorit Coco Mademoiselle.

dm 

Ovaj parfem oduševit će vas finoćom i zavodljivim romantičnim mirisom. Uživajte u njezi jasmina i simpatične ruže te se prekrijte notama sandalovine i mahovine dok otkrivate snagu orijentalnog pačulija. 

 Cijena ovog La Rive parfema za 100 ml iznosi 8,88 eura.